Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy pasin az látszana, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy pasin az látszana, ha teljesen langyi lenne nem? Szerintetek bepróbálkozzak?

Figyelt kérdés

Van egy srác aki nagyon bejön. Magas, izmos, szőke, kék szemekkel, ráadásul nagyon jó fej, kedves, soha egy hangos szót vagy káromkodást nem hallottam tőle. Tényleg mint a filmekben, nem ismerném nem hinném el én se.

Azért tudom, hogy langyi, mert a hülye uncsitesómmal jár. Na ő csőb_zi, ráadásul egy beképzelt, okoskodó barom. Elképzelésem sincs, hogy egy ilyen álomsrác mit eszik azon a nyomin.

Az a baj, nem nagyon vannak fent képek neki face-en meg instán, nem tudom kikkel járt korábban, járt-e csajokkal is. Ha találkoztunk eddig, mindig jól eldumáltunk, van hasonló érdeklődési körünk, volt hogy megdicsért, hogy csinos vagyok. Szerintetek lenne esélyem?

2021. márc. 18. 17:59
 1/10 A kérdező kommentje:
Ja amúgy az nem izgat uncsim mit szólna, felőlem aztán megpukkadhat. A család se hiszem, hogy nagyon rugózna ezen, nagynénémék azért nem annyira örülnek a langyulásnak...
2021. márc. 18. 18:02
 2/10 anonim ***** válasza:
76%
Na veled aztán baromi jól járna:D Sajnálom, de ha az unokatestvéreddel van, és nem veled, akkor mégiscsak jobban bejön neki, mint te:/
2021. márc. 18. 18:06
 3/10 anonim ***** válasza:
77%
Lol. Inkább hagyd békén szegényt.
2021. márc. 18. 18:10
 4/10 A kérdező kommentje:
Értem én a szarkazmust, de igen, szerintem is jól járna velem. És azért van uncsimmal, mert őt ismerte meg előbb. Én uncsimon keresztül ismertem meg mikor bemutatta mint pasiját.
2021. márc. 18. 18:13
 5/10 anonim ***** válasza:
68%
Bzik szívesen tartanak barátnőket, de nem abban az értelemben, mint gondolod, hanem úgy, mint sima barátnő, akivel kibeszélheti a férfiakat. Ezért volt veled kedves, mert lehet így eltudna képzelni, hogy veled kibeszélje a pasi ügyeit.
2021. márc. 18. 18:15
 6/10 anonim ***** válasza:
53%
Több, mint valószínű, hogy nem meleg, hanem biszex, de ha biszex lenne, sem ilyen proli lánnyal lenne.
2021. márc. 18. 18:15
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok fogykos, azért azt levágtam volna, ha csajosan dumálgatunk. Sok mindenről beszélgettünk már, filmekről, zenéről, egyetemről, kutyáinkról, edzésről. Ja mert járunk mindketten edzeni rendszeresen, rajta látszik is nagyon. Ezt se vágom, uncsim mondjuk nem kövér, de az a puhos-zsíros fajta. Én csinos vagyok, feszes ahol kell, nagyon figyelek a kajára is, bezzeg uncsim csak zabálja amit eléraknak.
2021. márc. 18. 18:27
 8/10 anonim ***** válasza:
66%
Nem, nem szeretnék ilyen lenni, mint te, köszi. Hiába vagy feszes, nem az van a lábad között amire felizgul.
2021. márc. 18. 18:32
 9/10 anonim ***** válasza:
28%
Esetleg most meghívhatod magadhoz azzal az indokkal, hogy most hogy nem lehet lejárni a termekbe, segítsen az edzéssel, mutasson pár gyakorlatot amit otthon is tudsz csinálni. Simulós edzős ruhában látnád hogy reagál rád. Ha látod az érdeklődést akkor meg hajrá. Ha nem vagy jóban unokatesóddal, akkor igazából olyan sokat nem veszíthetsz.
2021. márc. 18. 19:03
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem illetek össze, hiszen a srác egyrészt meleg, másrészt jóval kulturáltabb nálad.
2021. márc. 18. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!