Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek hogy boldog legyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy boldog legyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Találtam végre egy lányt vagy is pontosabban ő talált rám,akivel elkezdtem beszélgetni és teljesen egy hullámhosszon vagyunk..

Ugyan az a felfogás és elképzelés minden..

Nem vagyok egy Adonisz de a lány elég csúnya..

Nem mentem soha a külsőre de ő teljesen átlag alatti..

Egyszerüen nem tudok dönteni mit tegyek..szeretem azt ami de nembiztos hogy megtudnám kívánni..

Mit tegyek adjatok tippeket kérlek.

19F

2021. márc. 16. 15:47
 1/10 anonim ***** válasza:
90%

Egy kapcsolatnak szerintem a legalapabb resze, hogy legyen elsokent fizikalis vonzodas.

Utana hogy milyen a masik szemelyisege, mentalitasa, passzolunk-e stb.

Ezt a sorrendet mondjuk embere valogatja. Bar en nem tudnam elkepzelni a helyzetet ha egy olyannal jonnek ossze aki nekem nem jon be kulsore egyaltalan, de belsore nagyon.

2021. márc. 16. 15:51
 2/10 anonim ***** válasza:
87%

Ha a kémia nem müködik köztetek, adtól még szeretheted mint embert.

És attól még lehet ő neked a legjobb barát illetve a bizalmasod.

Nem muszáj vele össze jönnöd, majd lesz egy másik aki tetszik majd neked, és talán majd meg is szereted.

Nyugalom fix hogy lesz csak ne add fel a keresést!

2021. márc. 16. 15:53
 3/10 anonim ***** válasza:
82%
Hagyd békén a csajt.
2021. márc. 16. 15:54
 4/10 A kérdező kommentje:

Nem lehetek a barátja..ő szeret engem. :(

Elengedni meg nem akarom nagyon ritka...

2021. márc. 16. 15:56
 5/10 anonim ***** válasza:
82%
Olvasd el a kérdésed és válaszolj magadnak teljesen kívülállóként. Máris tudni fogod a választ, de segítek: Ha így vélekedsz róla, akkor hagyd békén szegényt.
2021. márc. 16. 16:01
 6/10 A kérdező kommentje:
Igazad van :(
2021. márc. 16. 16:13
 7/10 anonim ***** válasza:
82%

Az egy dolog, hogy nem kifejezetten szép, de ha neked ennyire nem jön be, akkor ez nem fog működni, hiába tetszik a személyisége. Nem mondom, hogy a külső a legfontosabb, de azt se lehet teljesen figyelmen kívül hagyni. Ha egyáltalán nem vonzódsz hozzá, kapcsolati szinten ez nem fog működni.

Esetleg találkozz vele ha még eddig nem tetted, hátha élőben jobban bejön. Ha kicsit sem, akkor nincs értelme tovább húzni és ne is áltasd a lányt, mert minél inkább belédszeret, annál fájdalmasabb lesz, ha végül visszautasítod.

2021. márc. 16. 16:15
 8/10 anonim ***** válasza:
70%
Én is voltam így. A lány ilyen 10/2-es volt, fiús arccal. Más szerint elvileg szép volt, meg átlagos, de nekem nagyon más volt, pedig olyan kedves, ártatlan, szerető lélek volt. Hát, ez van, ha nem tudok vonzódni, nem tudok mit tenni. Te is hagyd, ez most nem állt össze. :/
2021. márc. 16. 16:25
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi az értelmes válaszokat!
2021. márc. 16. 16:33
 10/10 A kérdező kommentje:

UP:

Adtam neki esélyt és megszerettem :)

2021. aug. 17. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!