Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire igaz ez a tény?
Figyelt kérdés
Azt olvastam hogy ha 4 hónapnál tovább tetszik valaki akkor már szerelmes vagy...ez mennyire igaz?2021. márc. 15. 21:22
1/12 anonim válasza:
Sztem van valóság alapja. Hol hallottad?
2/12 A kérdező kommentje:
Láttam angolul ilyen crush pszichológiai tényekben a youtube-on
2021. márc. 15. 21:34
3/12 anonim válasza:
Nem igaz. Van egy hölgy ismerős aki nagyon régóta tetszik, de olyan buta mint a döngölt föld. Szóval a szerelem esélytelen. De egy etyepetyére jó.
5/12 A kérdező kommentje:
Nem tudtam máshova tenni
2021. márc. 15. 21:47
6/12 anonim válasza:
Több, mint 4 hónapja úgy gondolom egy kollégámról, hogy szimpatikusnak tűnik és tetszik, de ennyi. Nem vagyok belé szerelmes. Ha nem teszed fel ezt a kérdést, eszembe sem jutott volna az illető.
7/12 anonim válasza:
Lófszt. Sandra Bullock 20 éve tetszik, akkor?
8/12 anonim válasza:
Szerintem nem igaz. A tetszés külső tényezőkön alakul, a belső tulajdonságokat nem feltétlen kell ismerni, hogy tetszésről legyen szó. A szerelemhez viszont elengedhetetlen a belső tulajdonságok ismerete.
9/12 anonim válasza:
En kapcsolatokra szoktam ezt vetiteni de 3 honappal.
Akivel 3 hónap után is még együtt vagyunk az már kezd komolyabb lenni.
A komolytalan kapcsolatok/ismerkedési-/egymáshoz alkalmazkodási fázis alatt, ha vmi nem mukodik az 3 honap elott már ki szokott bukni hogy esélytelen egyutt.
Nálam 3 honap a vizválaszto
10/12 anonim válasza:
Szerintem nem igaz. Ha csak egyszerűen vonzónak látok valakit általában 4 hónap után is annak látom. De ennek semmi köze a szerelemhez. Csak azért mert vonzónak találok valakit nem fogok állandóan rá gondolni, nem érzem hogy látni akarom stb. Egyértelmű különbség van.
Szóval ha tetszik valaki akkor csak simán tetszik. Nem kell bele többé belemagyarázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!