Az alábbi tények, állítások igazak?
1.) Az emberek 67,83%-át életükben legalább egyszer elviszik az idegenek, és az elrablottaknak csupán 1,2%-uk emlékszik a történtekre, közülük is csak nagyon kevesen merik elmondani ezt másoknak, mert félnek, hogy nem hisznek nekik.
2.) A Coca-cola tartalmaz egy olyan ismeretlen összetevőt, amelyet egyéb anyagokkal keverve, nagy mennyiségben fogyasztva képes megváltoztatni az emberek kinézetét nagy mértékben.
3.) 1347-ben egy Culvius nevű tudós feltalálta az időgépet, és most itt él köztünk a napjainkban valahol Erdélyben.
4.) A japánok kifejlesztettek egy olyan tömegpusztító fegyvert, amelyet aktiválva megsemmisül az egész bolygónk.
5.) Egy öregasszony Berlin egyik külvárosában egy romos házban látni vélte Hitler szellemét.
RESPECT 5 ekkora fa*zságot évek alatt sem tudtam volna kitalálni
1)Miért pont 67.83? honnan szülted ezt a számot?
2)Mint az előttem szóló is írta, a titkos elegy neve : cukor
3)o.O kimontá?
4)Még ez a legvalószínűbb ebből a nagyszerű felsorolásból de ennek a valószínűsége is a 0-hoz közelít
5)Az oké,hogy látni vélte... ha megiszok egy fél liter házi pálinkát én jézustól kezdve a kereszted háborúkon át mindent látni vélek
1) Ha nagyon kevesen emlékszenek rá, és még kevesebben mondják el, akkor te honnan tudod?
2)Ezt már az előttem szólók kivesézték. Annyit azonban hozzátennék, hogy ebből az anyagból már kis mennyiség is képes megváltoztatni a kinézetedet. Mert ha cukor egy a szemedbe, akkor édesen nézel ki.
3)Ha valóban feltalálta volna, akkor miért nem a jövőbe megy inkább. Vagy ha oda nem is, de legalább valami magasabb életszínvonalú országba. Vagy netalán helyet nem tud váltani, csak időt. Mos nem hiszem, hogy olyan sok Culvius nevű ember élt volna az akkori Erdélyben.
4)Nem csak a japánok rendelkeznek ilyen fegyverrel. Ha a világ összes atom- és más tömegpusztító fegyvereket aktiválnák, ha a Föld nem is, de az élet garantáltan megsemmisülne.
5)Akkor most nem is látta, csak látni vélte?
+1 A Hitlerről, és a frigyrádáról szóló sztori nagyon érdekes, de nekem egy helyen gyanús. Sztálin miért nem tartotta meg magának a ládát, és várta meg, míg hitler kiirtja a zsidókat? Ő nem vágyott emberfeletti hatalomra? Pusztán az emberiség iránti határalan szereteteéből fakadóan akarta megsemmisíteni? A zsidók kiirtása is elég érdekes dolog. Mert, mint mondtad, az összeset kellett volna. Ezt Hitler sem gondolhatta komolyan.
Akkor ezek szerint a frigyláda az oroszoknál van? És ezt pont a zsidók nem tudták, te meg igen? Valami mintha homályos lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!