Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, mennyi idő után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mennyi idő után tudját0k, hogy járnátok e egy fiúval vagy nem?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy mikor megláttok egy fiút akkor már tudjátok, hogy van esélye nálatok vagy egyáltalán nincs? Vagy kell hozzá 1-2 mondat beszélgetés, vagy x darab randi, vagy esetleg a 86. szexnél mondjátok, azt, hogy "na igen ezt a pasit kerestem"?

Nem az a kérdésem, hogy mikor, mennyi idő után jártok egy pasival, hanem, hogy mikor döntitek el magatokban, hogy van e egyáltalán esélye, vagy ha próbálkozik, akkor tök felesleges lesz részéről!

2021. márc. 12. 20:56
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Sokkal több kell, mint egy-két beszélgetés. Meg kell ismernem, hogy kicsoda, micsoda, milyen mentalitású, értelmes-e, érdeklődő, olvasott, művelt-e, ápolt-e, udvarias-e, stb. És ez még csak a felszínes ismerkedés része.
2021. márc. 12. 20:58
 2/9 anonim ***** válasza:
76%
Nekem 1 perc kb eldönteni, hogy szóbajöhet-e. De sokszor már első pillanattól tudom, hogy ő tuti nem.
2021. márc. 12. 21:00
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

2-esnek!

Az még csak a benyomás, a felszín de voltaképpen fogalmad nincs, hogy kicsoda-micsoda, csak arról, legfeljebb, hogy jóképű-e, csinos-e, aznap mosakodott-e, de hogy milyen ember, milyen kvalitású, arról semmi.

Az első időben mindenki a szerinte jó arcát mutogatja, aztán később derül ki, hogy valójában ki lakik a csomagolásban.

2021. márc. 12. 21:52
 4/9 anonim ***** válasza:
En azonnal erzem. Kesobb mar semmi nem segit.
2021. márc. 13. 03:08
 5/9 anonim ***** válasza:
Rögtön eldöntik, 2-es akármit is mond.
2021. márc. 13. 05:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Vagyis 3-as.
2021. márc. 13. 05:36
 7/9 anonim ***** válasza:

2 vagyok 3asra

Igen, ezért írtam azt, hogy 1 perc alatt zárok ki valakit. Utána ha átment az első pillanatos rostán, jöhetnek a következő körök, amiből kiderül, hogy alkalmas lehet-e számomra kapcsolatra. Nekem 1 percben elég lejön ahhoz egy emberről, hogy eldöntsem vonz-e. Nem kell ahhoz 22 randi, az első megérzés eddig elég jól kalauzolt mindig. Meg ez nem olyan, mint egy első benyomás, amin még lehet alakítani később, ha megismered az embert. Ha valaki nem vonz engem, akkor puff az egésznek.

2021. márc. 13. 06:51
 8/9 anonim ***** válasza:
4-5 randi, amikor már megtudtam róla főbb dolgokat. Csókolóztunk is, tehát tudom, hogy van-e kémia a folytatáshoz, vagy nincs. :D Ez persze még mindig nem garancia a teljes sikerre. Egyébként ez egy folyamat: megtetszik, érdekelni kezd és tudni akarok róla mindent, amit mond az tetszik.. és így tovább.
2021. márc. 13. 08:36
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Amint a szemébe nézek.
2021. márc. 13. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!