Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja azt, hogy az egyik kezével ellök a másikkal pedig magához húz?
Figyelt kérdés
Egyik pillanatban azt érzem, hogy szeret, ragaszkodik és hiányzom neki ha nem kommunikálunk. Másik pillanatban meg olyan rideg és elutasító, nem kommunikál. Annyira bosszantó. Találkoztatok már ilyen személyiséggel vagy ti is csináltatok már ilyet? Mi volt az oka? Valaki fejtse meg ezt a rejtélyt mert nem értem és beleőrülök...2021. márc. 12. 12:07
12/20 anonim válasza:
Sz*rba sem néz, azért csinálja. Kiiktatnám a helyedben.
13/20 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok/lennék, kötődési zavarom van.
14/20 anonim válasza:
Kérdező!
Valójában semmit sem írtál erről a helyzetről!
A "Én kb mindent megtennék érte, de nem értem magam, hogy miért van ez így." is elég érdekes.
Tehát nem tettél meg érte semmit sem.
Ebből úgy tűnik, hogy valójában te sem tudod, hogy mi vonz benne, hiszen pillanatról pillanatra változik a hozzád való viszonya.
Van neki valakije?
15/20 A kérdező kommentje:
Nincs senki.
2021. márc. 12. 18:21
16/20 anonim válasza:
Még mindig semmit sem írtál magadról, a te viselkedésedről.
Meddig jutottatok, mi van köztetek?
17/20 A legrosszindulatúbb válasza:
Nem akar semmit, ez csak egy amolyan macska-egér játék, tapasztalat. Lépj tovább mielőbb.
18/20 anonim válasza:
Mivel magadról semmit sem írtál és hibát kizárólagosan a másik félben keresed, nekem egyértelmű, hogy valamit nem mondasz el. Magadat akarod átverni.
19/20 anonim válasza:
#18, mi vagy te, Aerlock Holmes?
Kérdező ne az okát keresd a dolognak, mert az nem te vagy.
Te a következményeit fogod viselni, ha le nem építés gyorsan.
20/20 anonim válasza:
# 19!
És te miből gondolod, hogy nem a kérdező az oka?
Semmit sem írt, amiből ezt feltételezhetnénk.
Viszont jól láthatóan, csak a másikban keresi a hibát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!