Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem egy csinos 40 éves nővel! Ha a szeme láttára megharcolok egy dühös vaddisznóval puszta kézzel, akkor elválik a férjétől és hozzám költözik?
Figyelt kérdés
Csak normális válaszokat kérek!2021. márc. 9. 16:46
13/19 anonim válasza:
És ezt, hogy kell elképzelni? Elrabolod, egy erdőbe hurcolod egy magaslesre, kivárod a vaddisznót és a bunyó után várod a simit?
14/19 anonim válasza:
Hali, itt vannak vaddisznók. Nem tudunk tőlük sétálni az erdőben. (IGEN AZ Ő LAKHEYÜK TUDOM) Jöhetnél. Btw életem egyik legfélelmetesebb élménye volt, amikor rám mordult egy vaddisznó és nem láttam hol van. Még egy fának is neki mentem XD
15/19 anonim válasza:
Végre megvan D kosár párja. Szerintem ti jöjjetek össze! Eszedbe se jutna többé a 40 éves, és ő is abbahagyja a kukatúrást, azt tuti. Én mondom, ti egymásnak vagytok teremtve.😉
17/19 anonim válasza:
Parancsolj. Ez csak egy kis ízelítő. Sajnos, azok nekem nincsenek meg, amikből a vak is látja, hogy ti egymásnak vagytok teremtve, de hátha valaki...
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..
18/19 anonim válasza:
19/19 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!