Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van még rajtam kívül valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még rajtam kívül valaki aki így járt és ha igen mit csinál? Hogy éli túl a napokat? Vagy leküzdöttétek, s ha igen, hogyan?

Figyelt kérdés
Sajnos én is és a bátyám is úgy jártunk, hogy nem sikerült az igazit elvenni (utólag mind a két lány kapart már, de akkor meg mi voltunk a kemények, gondolom családi vonás :-)). Szóval, mindkettőnknek gyerekei, felesége van. Igen ám, de nekem még nem sikerült túltennem magam rajta,bátyám azt mondja, hogy ő, bár neki is az volt a nagy ő, de szinte sose gondol rá, foglalkozik a napi gondjaival a gyerekek problémáival, és nem is ér rá rágondolni. Nálam is megvannak ezek a dolgok, de közben én így is sokat gondolok a csajra(autóvezetés,tv nézés stb. közben). Mindig sírhatnékom van, és sokszor sírok is, hogy hogy cseszhettem így el, már orvoson gondolkodom.Szóval? Hogy gyógyítottátok a lelketeket?
2021. márc. 4. 11:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz ez,ha beüt a kémia. Nagyon hosszú folyamat felejteni,de lehet soha nem lesz felejtve,mert mindig ott fog motoszkálni.
2021. márc. 4. 11:48
 2/4 anonim ***** válasza:
95%
Sajnálom a feleségedet. Nem érdemli meg, hogy egy nagy kamu legyen az egész élete. Remélem egyszer talál egy olyan férfit, aki tényleg szereti majd őt és a gyerekeket.
2021. márc. 4. 12:46
 3/4 A kérdező kommentje:
Én is sajnálom, de az érzéseknek nem lehet parancsolni. A gyerekeket mondtam volna, hogy nem szeretem?
2021. márc. 4. 12:51
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Sokszor gondolkodom ilyenkor, hogy a be nem teljesült "nagy ő" jellegű kapcsolatok mennyire szólnak az emberről, és mennyire magáról a megválaszolatlan kérdésről.

Egy csomó kultikus dolog azért válik annyira misztikussá, mert külső hatásra véget ér még az előtt, hogy próbára tegyék. A zenekar két lemez után feloszlik, mert öngyilkos lett az énekes, a sportoló lesérül még a pályája elején. Így nem derül ki, vajon tényleg csúcsra jutottak volna-e, de magunkban gondlhatjuk, hogy tökéletes, hiszen a tökéletlensége nem derült ki.

Azt akarom mondani, hogy szerintem ez a csaj csak azért ennyire misztikus neked, mert nem jött össze. Nem tapasztaltad meg vele, a szürke hétköznapokat, a közös lakáshitelt, a gyerekek melletti kimerültséget, a pénzen veszekedést stb.

Nem mondom, hogy nem működött volna vele a kapcsolatod, azt sem, hogy a feleségeddel ugyanolyan jó lehet. Csak azt mondom, hogy olyan dologról szősz ógörög eposzokat, amiket valójában nem tapasztaltál meg, ezért egyáltalán nem biztos, hogy léteznek.

2021. márc. 4. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!