Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon gyötör a szerelmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gyötör a szerelmi bánat. Ti hogy vészeltétek át?

Figyelt kérdés
Komolyan mondom, tönkremegyek ebbe. Egy városban élünk. 10 éve az első pillantás óta szeretem. Elsétált mellettem, összenéztünk, és tudtam hogy nekem kell ez a férfi. Persze kavartunk évekig, megszakítás is volt közte, aztán azon kaptam magam hogy megint őt csókolom. Sosem mondtuk ki. De másodjára hozott össze minket az élet. 2 éve nem beszélünk, de ha látjuk egymást mindig leskelődünk. Hatalmas nőcsábász. Sosem találja meg a másik felét. Úgy érzem én az vagyok. Ő az aki mellett fel akarok ébredni minden nap. Most is van párja. Nekem családom, de feladnék mindent Őérte. Persze a gyerekeimet nem, őket mindenkinél jobban szeretem. De nekem ő is kell, hogy egész ember legyek. Egyre nehezebben palástolom az érzéseimet, úgy érzem így fogok meghalni, hogy nem tudom elmondani neki, hogy mennyire szeretem mióta csak láttam. Kell valami, ami segít. Nagyon nehéz:(((((
2021. márc. 4. 00:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Csak felruházod olyannak aminek te látni szeretnéd,közbe egy gyökér f lehet,te meg egy buta liba.
2021. márc. 4. 08:37
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
16 évesen ezt én is átéltem
2021. márc. 4. 09:44
 13/16 A kérdező kommentje:
Akkor mi a jo budod f.szert nem hagy mar beket nekem? 10 be krzdodott, akkor en jeloltem, 12 vegen o torolt. 6 ev utan talalkoztunk egy kocsmaba, odajott , mizu stb, kerdezem o hogy van? Hu hat nagyon szerelmes koszoni jol van.mire hazaertem bejelolt ismerosnek. 1 honap mulva ramirt mikor futunk ossze. Felmentem hozza de eskuszom az eletemre azert mert 10 eve nala hagytam egy karkotomet, es eltette. Beszelgettunk erre seperc alatt megcsokolt. Kavartunk 1 evig. Aztan ujra osszejottem a ferjemmel( megcsalt) de ezt nem akarom reszletetni!!! Happy volt minden,aztan 2 honapja mindig likeol, oleles smiley, nem tudom hova tenni. Tudja h egyutt vagyunk.es h hogy erzek( mar ha enlekszik ra, ket koktel utan szintvallottam
2021. márc. 4. 18:42
 14/16 FoxtrotLidérc ***** válasza:
Asszem kibogoztam, amit mondani akarsz. Szerintem engedd el azt a csávót. Egy kicsit tengeralattjáró-feelingű a tag. Eltűnik-megjelenik-eltűnik-megjelenik. Közben meg hazavágja az életedet még jobban. Kell ez neked? Mert szerintem nem.
2021. márc. 4. 18:58
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem kell. A helyzet nem. Meg amivel o jarna. De maga a ferfi meg megorjit teljesen.
2021. márc. 4. 19:28
 16/16 FoxtrotLidérc ***** válasza:
Vagy egyik, vagy másik. Jobban jársz, ha most már maradsz a párod mellett. Engedd el ezt a csávót.
2021. márc. 4. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!