Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi alapján dől el, hogy egyes lányok megérdemlik, hogy barátnők lehessenek, mások meg nem?
Honnan tudod? Talán az ágyuk alatt élsz?
Egészen biztos vagyok benne, hogy a héten már volt szex. Képzeld csak el, hogy a hőn áhított férfid éppen egy másik nőt nyal, aki te soha nem leszel. Ahogy egymást fogdossák és csókolják, amit te sose fogsz átélni.
Ne bántástok már ezt a lányt könyörgöm, elég neki a saját agybaja.
Lehet, hogy a pasinak fogalma sincs arról, hogy mekkora megszállotja.
Igen, valóban beteges már, amit "csinál", de honnan tudjátok, hogy a csóri nem csak a gondolatait írja ki magából, amúgy meg a pasi meg a barátnője erről mit sem sejt?
Kérdező, koncentrálj már másra a saját érdekedben, mert sosem fogsz így tovább lépni ezen a pasin.
Kérdező TE semmit nem érdemelsz, senkitől és ezt a kiszemelted is tudja :) Ha vége is lenne a kapcsolatának, akkor se fog veled kezdeni, mert tudja jól, hogy mi van a D kosár mögött.
14es te meg inkább menj és vedd feleségül ha egy ilyen ócska emberi hulladékra akarod pazarolni az empátiád.
Te jó ég, megtaláltam magamtól is:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..
Ez nem normális. Olyan, mint Kígyó, vagyis a "tökéletes menyjelölt", csak az egyik a szerelembe, a másik az ok nélküli gyűlöletbe bolondult bele.
Azt nem tudom, de te biztosan kiérdemelsz beutalót a pszichiátriára, Dkosár. Olvass utána az erotománia nevű betegségnek, te biztosan abban szenvedsz! Menj el gyógykezelésre és jobban leszel.
Láttad már a Szeretni bolondulásig című francia filmet Audrey Tatouval a főszerepben? Na az a film a te életed filmje perpillanat. Nézd meg és gondolkozz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!