Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi alapján dől el, hogy egyes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi alapján dől el, hogy egyes lányok megérdemlik, hogy barátnők lehessenek, mások meg nem?

Figyelt kérdés

2021. márc. 3. 09:44
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
83%

Honnan tudod? Talán az ágyuk alatt élsz?

Egészen biztos vagyok benne, hogy a héten már volt szex. Képzeld csak el, hogy a hőn áhított férfid éppen egy másik nőt nyal, aki te soha nem leszel. Ahogy egymást fogdossák és csókolják, amit te sose fogsz átélni.

2021. márc. 3. 09:55
 12/22 anonim ***** válasza:
55%
Én annyira szeretném, hogyha engem egy nő ilyen megkapó ragszakodással szeretne! Az életemet adnám érte!
2021. márc. 3. 10:04
 13/22 anonim ***** válasza:
95%
11 de kis szemét vagy! 😂🤣
2021. márc. 3. 10:06
 14/22 anonim ***** válasza:
50%

Ne bántástok már ezt a lányt könyörgöm, elég neki a saját agybaja.

Lehet, hogy a pasinak fogalma sincs arról, hogy mekkora megszállotja.

Igen, valóban beteges már, amit "csinál", de honnan tudjátok, hogy a csóri nem csak a gondolatait írja ki magából, amúgy meg a pasi meg a barátnője erről mit sem sejt?

Kérdező, koncentrálj már másra a saját érdekedben, mert sosem fogsz így tovább lépni ezen a pasin.

2021. márc. 3. 10:09
 15/22 anonim ***** válasza:
59%

Kérdező TE semmit nem érdemelsz, senkitől és ezt a kiszemelted is tudja :) Ha vége is lenne a kapcsolatának, akkor se fog veled kezdeni, mert tudja jól, hogy mi van a D kosár mögött.

14es te meg inkább menj és vedd feleségül ha egy ilyen ócska emberi hulladékra akarod pazarolni az empátiád.

2021. márc. 3. 10:29
 16/22 anonim ***** válasza:
57%
Valaki írja már le ki ez a szerencsétlen :D
2021. márc. 3. 10:44
 17/22 anonim ***** válasza:
89%

Te jó ég, megtaláltam magamtól is:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..

Ez nem normális. Olyan, mint Kígyó, vagyis a "tökéletes menyjelölt", csak az egyik a szerelembe, a másik az ok nélküli gyűlöletbe bolondult bele.

2021. márc. 3. 10:56
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem tudom, de te biztosan kiérdemelsz beutalót a pszichiátriára, Dkosár. Olvass utána az erotománia nevű betegségnek, te biztosan abban szenvedsz! Menj el gyógykezelésre és jobban leszel.

Láttad már a Szeretni bolondulásig című francia filmet Audrey Tatouval a főszerepben? Na az a film a te életed filmje perpillanat. Nézd meg és gondolkozz el.

2021. márc. 3. 13:02
 19/22 anonim ***** válasza:
80%
Be kéne zárni az ilyeneket és eldobni a kulcsot. Szerintem az lesz a vége, hogy megöli azt a lányt, hátha akkor övé lesz a pasi. Jó lenne elkerülni a tragédiát.
2021. márc. 3. 13:07
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
19-es ne adj neki ötleteket!
2021. márc. 3. 13:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!