Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Meddig mehet el egy férfi az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig mehet el egy férfi az érzelmei kimutatásában?

Figyelt kérdés
Alakul egy nagyon jó kapcsolatom. Alapból szeretem kimondani mi zajlik bennem, de túl nyálas se akarok lenni...egyszerűen ezt nem akarom elszúrni. Tanácsok? Előre is köszönöm. 27F
2021. márc. 1. 09:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A nőtől függ, akire pályázol.
2021. márc. 1. 09:18
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak annyit mutass ki, amennyit a nő már kimutatott.
2021. márc. 1. 09:18
 3/9 anonim ***** válasza:
82%
Utolsó jól mondja. Túl ne told semmiképp mert te leszel a creepy nyomi.
2021. márc. 1. 09:20
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg már rég rossz, ha az elején taktikázni kell.

Ha nem most, késöbb jön ki a különbségetek ebben.

2021. márc. 1. 09:52
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg vállald fel a személyiséged. Én nő létemre nem vagyok túlságosan érzelgős, persze az érzelmeknek is megvan a helye. Ki is kell fejezni, beszélni is kell róla a megfelelő időben és helyzetben. Viszont jobb, ha már az elején kiderül, ha a férfi hozzám képest sokkal érzelmesebb, romantikusabb alkat. Mivel hosszútávon engem ez zavarna, őt meg az zavarná, hogy én ezt nem birom olyan mértékben értékelni és viszonozni. Egyik személyiséggel sincs semmi baj. A baj akkor van, amikor két tök más ember jó sokára rájön sok nézeteltérés után, hogy emiatt nem illenek össze.
2021. márc. 1. 11:04
 6/9 anonim ***** válasza:
52%
Erdekes valaszok. Leginkabb abbol fakad az ellenerzes, hogy az emberek nem az erzelmeiket szoktak kimutatni, hanem valami nyalas csopogos baromsagot eroltetnek, amit egy 80-as evekben forgatott love sztoriban lattak. 2 het ismerettseg utan meg ne hivjuk erzelmeknek, amikor meg semmit sem ismersz a masikbol. Ezen a ket dolgon szokott elcsuszni a dolog.
2021. márc. 1. 12:19
 7/9 A kérdező kommentje:
Említette valaki, hogy 2 hét ismertség van? Nem hiszem.
2021. márc. 1. 15:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Gyerek, leirtam, hogy miken lehet elcsuszni. Erre meg belekotsz. Amig a kerdest nem tudod kiirni a szukseges informaciokkal, addig mit is varsz? Menj szaladj anyuhoz, hogy csunyat irtak neked, te meg itt tartasz fejben.
2021. márc. 2. 12:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Miért ne mondhatnád el neki? Biztosan örülni fog neki. Annak minden lány örül, ha érzi, hogy egy férfi belezúgott. Meg ez látszódik biztosan rajtad, hogy mennyire kivirulsz, ha vele lehetsz.
2021. márc. 2. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!