Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy 40 éves férfi szerethet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 40 éves férfi szerethet egy 18 éves lányt?

Figyelt kérdés

2021. febr. 28. 21:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
57%
Te a férfi vagy a lány vagy?
2021. febr. 28. 22:51
 12/22 anonim ***** válasza:
67%
Szerethet, de nem tartom egészségesnek, hogy egy felnőtt férfi 18 éves nővel kezdjen, aki még rengeteget változhat az elkövetkező években, egyetemre jár/szakmát tanul, most kezd önálló életet élni. Vagy valami defekt van, vagy nem tervez hosszútávon.
2021. febr. 28. 22:52
 13/22 anonim ***** válasza:
61%
Elvileg persze szerethet. Gyakorlatilag szerintem nagyobb az esélye, hogy a férfi szexért, a nő pénzért vagy naivitásból, apakomplexusból van a másikkal, és a végén csalódnak, amikor erre rájönnek.
2021. febr. 28. 22:59
 14/22 anonim ***** válasza:
74%

Férjem, s köztem 15 ev korkulonbseg van. Sokszor elojon a "generacios szakadek". Ő már megélt dolgokat, amiken en most megyek keresztül . Tapasztaltabb, másképp látja a vilagot.

Nyilván ez nem mindenben van így, nagyon jó a házasságunk kettő gyermekkel.

20+ korkulonbsegnel lehet aranykozeput a kapcsolaban, de ahhoz a lánynak nagyon érettnek, mig a férfinak korához képest éretlennek kell lennie. (Szerintem).

2021. febr. 28. 22:59
 15/22 anonim ***** válasza:
29%
Az igen...adott egy 18 éves, azaz felnőtt, fiatal nő. Autót vezethet, szerződést írhat alá, házasodhat, fegyvere lehet, beállhat katonának,..., de szerintetek nem döntheti el, hogy kit xop le?
2021. febr. 28. 23:00
 16/22 anonim ***** válasza:
14%
16-osnál a pont! :D
2021. febr. 28. 23:07
 17/22 anonim ***** válasza:
22%

15...

Bocsi

2021. febr. 28. 23:07
 18/22 anonim ***** válasza:
73%
Létezhet szerelem ekkora korkülönbséggel. Ha kölcsönös, akkor érdemes adni egymásnak egy esélyt, mert a meg nem élt szerelem nagyon rosszat tesz az önértékelésnek. Ha a lány a korosztályánál érettebb, akkor nagyobb valószínűséggel lesz tartós a kapcsolat. A férfit megfiatalíthatja egy ilyen szerelem. A gyerekvállalást nem szabad elsietni, és oda kell figyelni a másiknak a korkülönbségből adódóan eltérő igényeire.
2021. márc. 1. 00:48
 19/22 anonim ***** válasza:
46%

Lányaként persze, szeretheti.

Egyébként is, de szerintem az ritkább. Nagyon nagy a korkülönbség, teljesen más életszakaszban vannak. A lány még az érettségire készül, az a legnagyobb problémája, hogy matekból vagy bioszból emeltezzen, kb még a szüleitől kell engedélyt kérnie, hogy hétvégén máshol aludjon, a férfi meg már potenciálisan elvált, saját gyerekekkel, akik korban közelebb vannak a lányhoz, mint ő. Így nézve nekem gyanús, hogy nem sok közös lehet köztük, amire alapulva kialakulhatna a szerelem, a férfi részéről ez inkább a szexuális vágy, a lánytól pedig az a fajta rajongás a valószínűbb, amit egy tanár iránt érezhet az ember.

2021. márc. 1. 07:31
 20/22 anonim ***** válasza:
13%
Ne álmodozz! Csak dugásra kellesz neki.
2021. márc. 1. 08:07
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!