Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 40 éves férfi szerethet egy 18 éves lányt?
Férjem, s köztem 15 ev korkulonbseg van. Sokszor elojon a "generacios szakadek". Ő már megélt dolgokat, amiken en most megyek keresztül . Tapasztaltabb, másképp látja a vilagot.
Nyilván ez nem mindenben van így, nagyon jó a házasságunk kettő gyermekkel.
20+ korkulonbsegnel lehet aranykozeput a kapcsolaban, de ahhoz a lánynak nagyon érettnek, mig a férfinak korához képest éretlennek kell lennie. (Szerintem).
Lányaként persze, szeretheti.
Egyébként is, de szerintem az ritkább. Nagyon nagy a korkülönbség, teljesen más életszakaszban vannak. A lány még az érettségire készül, az a legnagyobb problémája, hogy matekból vagy bioszból emeltezzen, kb még a szüleitől kell engedélyt kérnie, hogy hétvégén máshol aludjon, a férfi meg már potenciálisan elvált, saját gyerekekkel, akik korban közelebb vannak a lányhoz, mint ő. Így nézve nekem gyanús, hogy nem sok közös lehet köztük, amire alapulva kialakulhatna a szerelem, a férfi részéről ez inkább a szexuális vágy, a lánytól pedig az a fajta rajongás a valószínűbb, amit egy tanár iránt érezhet az ember.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!