Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiakat nem zavarja a lustaság egy lányban? Bármeddig elnézik a barátnőjüknek?
Figyelt kérdés
2021. febr. 28. 09:31
11/13 anonim válasza:
Biztos elfáradt a sok szexben, amiből neked semmi nem jut. ;)
12/13 anonim válasza:
Ez mindkét nem esetében gáz. Én nagyon rendszerető nő vagyok, szeretem, ha tisztaság van és minden a helyén van, ugyanezt elvárom a páromtól is. Nem tudnék egy trehány disznóval együtt élni, aki nem tud takarítani, széthagyja a cuccait stb, mert nincs igénye a tisztaságra és akinek huszonévesen is anyuci takarította szobáját. Nem vagyok senki cselédje.
Viszont egyébként a másik véglet sem jó. Volt olyan barátom, aki annyira rendmániás volt, hogy még a telefontöltőmet is minden nap elpakolta a szekrénybe, mert zavarta, hogy a konnektorba van dugva. Wtf? Meg mindenbe belekötött, amit és ahogy csináltam. Ilyen emberrel legalább annyira rossz együtt élni, mint egy lustával.
13/13 anonim válasza:
"A dögös és a dög" hasteg-en most behaltam :D Mekkora troll
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!