Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet hogy jobban vonzódom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy jobban vonzódom hozzá mint csak szexuálisan?

Figyelt kérdés
Tavaly ősszel külföldön dolgoztam, és ott kavartam egy pasival. Sok éjszakát töltöttünk együtt, szex és hosszú beszélgetések. Nem tudtuk pontosan mi van köztünk csak sodródtunk. Mikor hazajöttem, ez megszakadt, úgy éreztük hogy csak alkalmi volt, de megbeszéltük hogy ha egymáshoz közel járunk valamiért akkor felhívjuk egymást, meg amúgy ilyen baráti maradt a viszony. Egy hete felhívott mert kapott valami magyar levelet és segítenem kellett neki (hosszú). Vagy egy órát telefonáltunk és a téma kicsit el is kalandozott, de aztán mennie kellett. Azóta vele álmodom, a közös éjszakákról, légyottokról, de főleg a romantikus részekről, jelentést társítok a csókokhoz, ölelésekhez. Életem legjobb szexuális élményei vele voltak. Ábrándozom hogy milyen lenne ha itt lenne mellettem, és mikor felébredek szomorú vagyok hogy nem fekszik mellettem. Lehet szeretem? Vagy romantikusan vonzódom hozzá? Mit tegyek, hívjam fel? 27N

2021. febr. 27. 09:27
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Hivd fel, semmit nem veszithetsz
2021. febr. 27. 09:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Ez csak egy kis nosztalgia. Nem ér meg egy esti misét.
2021. febr. 28. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!