Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit szólnál,ha megtudnád,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál,ha megtudnád, miattad bukott meg az iskolában valaki, aki szerelmes volt beléd és nem viszonoztad az érzéseit ?

Figyelt kérdés
2021. febr. 26. 19:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
81%
nem miattam bukott meg, hanem maga miatt, mert hulye volt. amugy ez van, nem hatna meg igy x ev tavlatabol.
2021. febr. 26. 19:37
 12/18 anonim ***** válasza:
86%
Mi az, hogy miattam bukott meg? Nem én kértem, hogy ne tanuljon, az az ő dolga akkor is ha boldog meg akkor is ha nem. Magának tanul, nem nekem. Szóval leszarnám.
2021. febr. 26. 20:25
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki a maga sorsa kovácsa.
2021. febr. 26. 21:31
 14/18 anonim ***** válasza:
81%

Haragudnék, hogy engem akar okolni.

Szánalomra nem építhető kapcsolat.

2021. febr. 27. 10:37
 15/18 anonim ***** válasza:

Felelősségáthárítás. Nem miattam bukott meg, hanem nem tudta elviselni a visszautasítás tényét.

Ha valaki öngyilkos lesz vagy megcsalja a párját, az is a saját döntése. Az, hogy elgondolkozik ilyeneken, pl rossz bánásmód miatt, az összeköthető x vagy y emberrel. De az, hogy meg is teszi, csak saját magával.

2022. jún. 6. 16:07
 16/18 anonim ***** válasza:
Semmit. Nem gondolom, hogy felelősségem van abban, hogy egy vadidegen hogy dolgozza fel a saját érzelmeit. Nem miattam bukott meg, hanem önmaga miatt, mert nem tudta, hogy kezeljen egy visszautasítást. Kellett volna szólnia felnőttnek, el kellett volna mennie orvoshoz, jobban kellett volna tanulnia. Ez egy undorító felelősség-áthárítás, érzelmi manipuláció.
2022. jún. 7. 09:34
 17/18 anonim ***** válasza:
És a szerelem miatt miért kell megbukni?
2022. jún. 7. 13:58
 18/18 anonim ***** válasza:
Abból a szemppontból a te hibád, hogy egyfolytában foglaltad az idejét és érzelmileg is lefoglaltad őt így miattad nem tudott tisztán gondolkodni mert szerelmes volt beléd és nem bírt másra gondolni
2023. ápr. 15. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!