Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együttmaradnál egy olyan pasival, aki anyagi okból nem költözik el a volt feleségétől?
20-asnak: nem tudom mennyit keres, de szerintem nincs meg 300 ezer.
Nincs tulajdonrésze a lakásban a pasinak.
Tehát szerintem pont arról van szó, hogy rád költözne, ha nagyon kitartóan könyörögsz neki ezért. Ennek a pasinak semmi önereje, semmi egzisztenciája, és nem is tervezi.
Különben attól még lehet közös az ingatlan, hogy nem ő a tulaj, mert ha házasságban vették, akkor az közös vagyon és az 50%-a az övé váláskor.
De amit írtál, az alapján nem hajlandó felemelni a sggét az állítólagos válás és vagyonmegosztás érdekében.
Most egy válást 2 óra beadni... érted.
Nem egy becsületes ember.
Nem, nem becsületes. Ha becsületes lenne akkor elválna. A többit lehet masképp is rendezni. Ezek csak kifogások, ő hiteget téged,te pedig hitegeted magad.
Néha megáll az eszem, hogy lehet a "válófélben vagyok" szöveg ennyire bejön egyes nőknek. Én pont, hogy menekülnék egy ilyentől.
28: Hát pont azt próbálom magyarázni, hogy a fizikai ottlétnek ehhez semmi köze, mert anyagilag pont ugyanannyit tud segíteni, ha nincs ott.
Te mért kötöd össze ezt a két dolgot? Még mindig nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!