Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy újra össze jöjjünk? Tudom hogy ő is szeretne
Figyelt kérdés
Egy helyen dolgozunk, nyáron szakítottunk és ő nagyon rosszul volt utána. Sokat fogyott mindig kivolt sírva a szeme.
Úgy szakítottunk hogy megbeszéltük, én nem tudtam mit akarok hogy vele akaroke lenni vagy egy másik lánnyal de már most tudom hogy vele.
Látom rajta hogy még mindig úgy néz rám és kedvesen szól hozzám de mikor még kérdezem hogy akare találkozni azt mondja hogy nem😔
2021. febr. 22. 19:08
1/3 anonim válasza:
Ezek után mégis mit vársz? Nem voltál biztos abban, hogy ő elég jó neked, valószínűleg padlóra került, amikor ilyen indokkal kidobtad...De szerencsére maradt még önbecsülése és nem megy bele a játékaidba. Most azt várod, hogy a történtek után ugorjon a karjaidba? Engedd el, had találjon valaki olyat, akinek nem kérdés, hogy ő kell neki. Elhiszem, hogy már bánod, de ezt elszúrtad. Legközelebb legyél megfontoltabb mielőtt döntesz
3/3 anonim válasza:
Ez nem azt jelenti, hogy veled akar lenni, hanem azt, hogy suttyó vagy és megbántottad. Majd túl lesz rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!