Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttem az egyik munkatársammal nem olyan régen. Megbeszéltük hogy felvállaljuk mindenki előtt. A múlt héten épp beszélgettünk pár kollégámmal, mikor ő odajött és megcsókolt. Erre az egyik kolléga fogta magát és kirohant. Mi lehetett?
Ez egy szajrapuszi volt, nem több. Egy helyen dolgozunk, de külön részén.
Ami fura az egészben, hogy pár hónappal ezelőtt én elmondtam annak a kollégának aki kirohant hogy kedvelem, erre ő elutasító volt. Akkor én tovább is léptem. Erre most ez történt.
11-re:
Ezt a nyitóban is leírhattad volna, mert 100%, hogy itt van a kutya elásva.
Visszautasított, de azért bántja, hogy másnak meg kellettél.
Tipikus önző ember. Legyél óvatos vele, mert biztos, hogy egy ellenséggel több van neked mostantól azon a munkahelyen.
Mint férfi tetszik, de nem szeretnék tőle semmit.
Hónapokig azt láttam hogy nézett, de mikor én néztem lehajtotta a fejét, vagy elfordult. Ezért próbáltam hátha csak a bátorítás kell neki,amikor odamentem hozzá hónapokkal ezelőtt. Akkor össze - vissza beszélt, de a lényeg hogy elutasító volt. Így nem gondoltam volna hogy őt bármilyen szinten is érdekli, ha én mással vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!