Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Gusztustalan egy nő,de mégis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gusztustalan egy nő,de mégis tetszik. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
Sajnos tetszik egy olyan nő, aki higiénia szempontjából enyhén szólva nincs topon. Ez úgy néz ki,hogy a haja zsíros, és néha áporodott mosdatlan testszaga van. Egyébként szép nő lenne, ha ezekre a dolgokra kényesebb lenne. Azt mondják a lakása is nagyon rendetlen. Lusta rendbe tenni. Az előző párja volt, hogy késő este fogott neki például kisúrolni a fürdőt, mert már nem bírta elviselni,ami ott van. Nekem valamiért mégis tetszik, pedig én nagyon odafigyelek,hogy ápolt legyek, és az otthonom is rendben tartom. Miért lehet vonzó mégis számomra? Amikor elmegy mellettem, sokszor megcsap az az erős mosdatlan szag...
2021. febr. 20. 09:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Pfujj az olvasás közben is majdnem behànytam, fene a gusztusod...
2021. febr. 20. 09:31
 2/13 anonim ***** válasza:
17%
Ösztönösen vonzódsz hozzá. Tudom, mert én is jártam így egyszer. Mindig is taszítottak a qrvának kinéző nők, akik tátott szájjal rágóznak, buták, mint a föld, és harsánysággal leplezik a butaságukat. Mindig szolíd, intelligens barátnőim voltak, nem is értem, hogy mi fogott meg abban a nőben. Valószínűleg többet láttam bele. A stílusa igazi ostoba, ordenáré, de amúgy szép, és csinos volt.
2021. febr. 20. 09:35
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
2021. febr. 20. 09:38
 4/13 A kérdező kommentje:
3#. Neem, de látom, más nő sem a tisztaság szobra... Azért ez eléggé nagy gond szerintem, hogy sokan ennyire sem hajlandóak..
2021. febr. 20. 09:46
 5/13 anonim ***** válasza:
88%
Le merem fogadni, hogy ezt a kamu kérdést is az írta ki, aki azt a másik igénytelen nős kérdést 1-2 napja kiírta, azt, amelyiket a 3-as linkelt.
2021. febr. 20. 09:46
 6/13 A kérdező kommentje:
Nem kamu egyáltalán.
2021. febr. 20. 09:49
 7/13 anonim ***** válasza:
73%
Ne fürgyé le!
2021. febr. 20. 09:58
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem van úgy, hogy nem a külsőség fog meg hanem ismeretlenül is meglátsz benne valamit. De lehet hogy tetszik amit benne látsz ha a külseje ennyire hanyag hosszú távon már annyira zavarna, hogy ott hagynád.
2021. febr. 20. 10:08
 9/13 anonim ***** válasza:
15%

A női nem szégyenei...

Jó lenne más mocskát takarítani?

2021. febr. 20. 10:23
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Nő létemre nekem még ettől a kérdéstől is felfordult a gyomrom.

És ezzel most mindent elmondtam.

2021. febr. 20. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!