Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gusztustalan, ha tetszik a barátnőm feneke, vagy totál általános dolog miatt zaklatlak most titeket?
Figyelt kérdés
Tudom, leszbikus vagyok, a lányokhoz vonzódom stb... de imádom a barátnőm popsiját. Felöltözve is, meztelenül is, nem tudok nem gyönyörködni benne, ha meg netalán kőművesdekoltázst villant, azt meg egyenesen aranyosnak tartom. Tényleg nagyon visszataszító vagyok?2020. máj. 25. 16:05
2/10 anonim válasza:
Nincs ebben semmi fura. Attol hogy leszbi vagy, meg ugyan ugy vonzonak talalhatod a parod feneket.
3/10 anonim válasza:
Mi heteró pár vagyunk, de a párom is pont így van a fenekemmel. :D No para. N
4/10 kisördög1 válasza:
Én is megvadulok a popsiktól, nincs ebben semmi különös vagy visszataszító
6/10 anonim válasza:
Ez normális, de őszintén emiatt egy kérdést kiírni felesleges volt, de legalább látod, hogy nem vagy egyedül ezzel a fenék dologgal. :D
7/10 anonim válasza:
Egyáltalán hogy merült fel benned az, hogy emiatt visszataszító lennél? Ki számára? Gusztustalan? De miért?...
8/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Tényleg ne haragudjatok, hogy feleslegesen zargattalak titeket, csak arra gondoltam, lehet hogy ez nem éppen túl erényes, nőies tulajdonságom, de ezek szerint hülye felfogásom van. Most pl. csak a kőműves dekoltázsos példát kiragadva, azt sokan közönségesnek tartják, ezzel szemben én cukinak. Amúgy nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat! :)
2020. máj. 26. 07:38
9/10 anonim válasza:
Ha vonzódsz a párodhoz és tetszik neked a feneke, az miért lenne nem "erényes"? Ne haragudj, de még mindig nem értem hogy merülhet fel valakiben ez a kérdés. Valaki mondott neked ilyet korábban, hogy nem helyén való, ha tetszik neked egy női fenék vagy úgy általában egy nő?
10/10 anonim válasza:
Mi lenne ebben gusztustalan?Egy női fenék nagyon is szexi tud lenni,főleg,ha nagyon szerelmes vagy az adott illetőbe és nagyon kívánod!(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!