Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, hogy ne legyek egy kígyó?
Tudom hogy a legkevésbé nekem adnátok tanácsot és általában ide a sértett felek írnak, de reménykedem, hogy valaki szintén volt hasonló cipőben és rájött, hogy rosszat tett. Lány vagyok így még rosszabb ezt kiírni, de szeretném kiadni magamból.
Nem rég ért véget egy kapcsolatom elég csúnyán és úgy érzem teljesen kifordultam magamból. Lerombolódott az önbizalmam. Eleve nem voltak előtte barátaim. Igazából nem maradt senkim, aki megmondja mit kell ilyenkor tennem. Utána Megismertem egy srácot, aki valójában nem is volt az esetem, de erre csak később jöttem rá, valójában az tetszett, hogy kedvel engem. Előtte más srácokkal is beszéltem, pedig ez sosem volt jellemző rám. Eleinte semmi komoly nem volt a szóban forgóval, és mivel nekem nem volt az esetem elkönyveltem egy barátságnak. Telt-múlt az idő és hát találkoztam egy olyannal, aki jobban megfogott. Ekkor kiakadt rám a “barát” hogy neki nagyon bejöttem és, hogy úgy játszok emberek szívével, hogy közben kedves vagyok. Ez annyira szíven ütött mert itt jöttem rá, hogy belül ereztem hogy tetszem neki, de mivel nem mondta el ilyen nyíltan, csak leráztam ezt az érzést...egyáltalán nem voltunk együtt, de mégis nagyon megbántottam. Pedig tudta, hogy beszéltem más srácokkal..Ez nagyon nem volt jellemző rám, hogy mások érzéseivel játszok. De nem vitatkoztam, mert én is észrevettem, hogy furcsán viselkedek, viszont bennem ez nem úgy játszódott le, hogy “én akkor most játszani akarok a erzéseivel” azt erzem hogy teljesen tudat alatt törtent. De mivel ő így érzett, biztos egy olyan vibeot adhattam mintha tetszett volna....nem tudom , de valahol nagyon elrontottam. Nem akarok ilyen lánnyá válni, aki játszik mások érzeseivel. Egyszerűen, mint férfi nekem nem tetszett. Miután kiderült el is mondtam neki. Most még friss a dolog ezert zavarodottnak tűnök, ezért elnézést kérek..ha valaki kibogozza és tud rá mondani valamit, azt nagyon megköszönném. Akár egy saját tapasztalat. “Hogy ne legyek egy kétarcú kígyó?” Hol rontottam el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!