Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tehetnék, hogy ne legyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék, hogy ne legyek egy kígyó?

Figyelt kérdés

Tudom hogy a legkevésbé nekem adnátok tanácsot és általában ide a sértett felek írnak, de reménykedem, hogy valaki szintén volt hasonló cipőben és rájött, hogy rosszat tett. Lány vagyok így még rosszabb ezt kiírni, de szeretném kiadni magamból.

Nem rég ért véget egy kapcsolatom elég csúnyán és úgy érzem teljesen kifordultam magamból. Lerombolódott az önbizalmam. Eleve nem voltak előtte barátaim. Igazából nem maradt senkim, aki megmondja mit kell ilyenkor tennem. Utána Megismertem egy srácot, aki valójában nem is volt az esetem, de erre csak később jöttem rá, valójában az tetszett, hogy kedvel engem. Előtte más srácokkal is beszéltem, pedig ez sosem volt jellemző rám. Eleinte semmi komoly nem volt a szóban forgóval, és mivel nekem nem volt az esetem elkönyveltem egy barátságnak. Telt-múlt az idő és hát találkoztam egy olyannal, aki jobban megfogott. Ekkor kiakadt rám a “barát” hogy neki nagyon bejöttem és, hogy úgy játszok emberek szívével, hogy közben kedves vagyok. Ez annyira szíven ütött mert itt jöttem rá, hogy belül ereztem hogy tetszem neki, de mivel nem mondta el ilyen nyíltan, csak leráztam ezt az érzést...egyáltalán nem voltunk együtt, de mégis nagyon megbántottam. Pedig tudta, hogy beszéltem más srácokkal..Ez nagyon nem volt jellemző rám, hogy mások érzéseivel játszok. De nem vitatkoztam, mert én is észrevettem, hogy furcsán viselkedek, viszont bennem ez nem úgy játszódott le, hogy “én akkor most játszani akarok a erzéseivel” azt erzem hogy teljesen tudat alatt törtent. De mivel ő így érzett, biztos egy olyan vibeot adhattam mintha tetszett volna....nem tudom , de valahol nagyon elrontottam. Nem akarok ilyen lánnyá válni, aki játszik mások érzeseivel. Egyszerűen, mint férfi nekem nem tetszett. Miután kiderült el is mondtam neki. Most még friss a dolog ezert zavarodottnak tűnök, ezért elnézést kérek..ha valaki kibogozza és tud rá mondani valamit, azt nagyon megköszönném. Akár egy saját tapasztalat. “Hogy ne legyek egy kétarcú kígyó?” Hol rontottam el?

2021. febr. 19. 11:08
 1/8 A kérdező kommentje:
Azt még hozzátenném csak egy plusz gondolatként, hogy az exem hasonlóképp bánt velem és nagyon ijesztő volt rájönni, hogy én is ezt tettem valakivel. Ennek lehetett valami köze ehhez?
2021. febr. 19. 11:11
 2/8 A kérdező kommentje:
Én tényleg csak nagyon kedveltem őt, nem akartam megbántani, de már nem hisz nekem és azt gondolja direkt csináltam...ezt nem lehet bebizonyítani. Így már nem is éri meg az egész, de annyira bánt, hogy mi van ha később is ilyet teszek.
2021. febr. 19. 11:15
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Édes szívem... azt hittem felcsinált egy házas pasi. Ezek nem problémák amiről írsz, nem rontottál el semmit. Nem vagy köteles minden palinak elszámolni, akinek bejössz. Így járt ez a gyerek, szard már le. A kígyóság nem itt kezdődik. Arról nem is beszélve, hogy a kedves barát sem volt veled őszinte, mert csak miután lett neked más kapott észbe, hogy akarna valamit. Ne foglalozz ilyen szinten másokkal.
2021. febr. 19. 12:23
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A cím alapján sokkal rosszabbra számítottam. Ne aggódj ennyire, nem vagy rossz ember. Ha nem vagy kapcsolatban, nyugodtan beszélgethetsz egyszerre akár több emberrel is ismerkedés szempontjából, amíg az egyik nem kezd el komolyodni, ebben semmi rossz nincs. Mások is így szokták. Mivel tudtad, hogy a srác többet akarna tőled, lehet tisztességesebb lett volna vele tisztázni a helyzetet, de őszintén szólva megértem, hogy egy ilyen szakítás után jól esett a figyelme, nem tudnálak elítélni miatta. Nem voltatok együtt, nem ígértél neki semmit, tudta is, hogy beszélsz másokkal és ő se mondta ki egyértelműen a szándékait. Igen, lehet megbántódott, de ettől még nem jelenti, hogy te kígyó lennél. Legközelebb csak olyanokkal ismerkedj, akik neked is tetszenek, de ennyi. Nem hinném, hogy később direkt kihasználnál másokat, csak mert most ez így alakult. Emiatt ne aggódj :)
2021. febr. 19. 12:41
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
:)én is rosszabbra gondoltam.Sztem semmi joga nem volt elszámoltatni. Egyáltalán mit hitt ,miért ismerkedsz ha máshogy nézel rá mint barát?
2021. febr. 19. 13:10
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Amiket írtok, azok alapján úgy gondolom túlreagáltam. Szerettem vele beszélgetni, meg kedves személyisége van plusz semmi okom nem volt bunkón viselkedni vele, de én sosem mutattam többet annál, mint amit valójában érzek..nagyon félreérthettük egymást..
2021. febr. 19. 13:50
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Maximalisan egyetértek az előttem szólókkal, ne aggódj ilyen miatt! :) En sem sertodtem meg ha valaki tetszett, es probaltam neki kedveskedni, de nem volt meg hozza a batorsagom hogy elmondjam hogy szeretnék többet, hat lett is mas akivel osszejott, szoval a srac is hibazott hogy nem volt egyertelmu, igy járt. :D semmo rosszat nem tettél
2021. febr. 19. 13:57
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2021. márc. 21. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!