Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ha egy nő kígyót tart otthon?
Hmm, nem is tudom. Talán szereti a kígyókat?
Attól, hogy kevésbé elfogadott, közkedvelt a kígyó, mint mondjuk a macska, még lehet normális ember a gazdája, nem ufó.
Nekem is van kigyom,egy gyônyôrû Boa. Tetszik és ennyi. Jo néha kivenni. Nem melesleg elég igénytelen alat,nem sok a dolog vele.
Van egy Pitbullom is meg egy Sziami cicam.
Paromnak anno énse emlîtettem,csak a kutyat.
N25
A böre meleg és selymes. Nekem ugye Boam van,ritkan harap,ha ideges jelét adja. Fujtassal ölnek,nincs benne akora erô hogy megtudjon fujtani egy embert és megsem probalkozik vele,mert tul nagynak talal. Egeret,patkanyt eszik heti egyet. 2méterre nônek meg,az enyém 1méteres kb.
Ennél nagyobakra engedély kell,azok egy kissebb gyerekkel mar megprobalkoznanak. Engedélyhez komoly tanfolyam kell meg 3évet alatkertbe kell dolgozni,mint ônkéntes.
Ezek a 2méter alattiak tarthatok engedély nélkûl. 15ezerért mar lehet venni,mintatol fûjôen emelkedik az ara. Nem tarsas lény,de tarthato egy terariumba pl 5is. Elevenszûlô.
Pl a kiraly pitont is lehet csak ugy tartani.
Nekem vem a pitem meg a sziami cicam.
Nem melesleg nyàron a fagyizonal nem kell kivarnom a sort a lanyommal,mert mindenki elôre enged. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!