Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak, hogy ne csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy ne csak akkor keressen, ha kell neki valami?

Figyelt kérdés

Az a gond, hogy én nagyon szerelmes vagyok, legszívesebben egész nap vele lennék, vele beszélnék, ő meg van, hogy napokig eltűnik egy szó nélkül, mert "sok a dolga" (egyszer egy hónapig nem is beszéltünk, mert nem reagált semmire, majd annyival jelentkezett, hogy "jajj elfelejtettem visszaírni").

De ha meg kell neki valami, vagy segítenem kell, akkor egész nap ráér velem beszélgetni, meg hoz ebédet, virágot stb. Pl. karácsony előtt is hogy ment haza a szüleihez, barátaihoz vidékre és hogy elviheti-e az autómat, mert hogy az egy elég jó és erős autó és kényelmesebb lenne neki azzal átvezetni az országon. Abban a pár napban, amíg nem mondtam rá az áment a dologra, mintha kicserélték volna. Itt aludt, reggelit csinált, hozott sütit a kedvenc helyemről, segített fát díszíteni, meg úgy tényleg elvoltunk. Aztán odaadtam neki az autót, elutazott és 2 hétig kb magammal beszélgettem az üzenetekben, mert alig írt valamire vissza, a telefont meg egyáltalán nem vette fel. Majd visszahozta a kocsit, kérdeztem, hogy marad-e vacsira, mert szívesen főzök, megsütöttem a kedvenc tortáját is, de nem marad, mert "sok a dolga". Utána hetekig nem is írt, vagy keresett. Valentin-nap előtt beszéltünk kicsit, reménykedtem is, hogy majd esetleg meglep egy csokival, vagy virággal, de nyilván nem volt semmi... Aztán tegnap felhívott, hogy este nem-e csinálunk valamit, vesz bort, filmezhetünk, vagy valami. Megörültem, hogy lehet csak elfelejtette és bepótoljuk, jó lesz stb. Erre az este felén azt ecsetelte, hogy neki milyen jogi problémája van és hogy az anyám tudna-e neki segíteni (aki ügyvéd), mert hogy ő nem akar kifizetni egy vagyont ügyvédre, meg nem is tudja, kihez menjen, ki számít jónak. Egész nap írogatott megint, de közben tudom, hogy ez az állapot ideig-óráig tart csak, utána ismét eltűnik.

Miért csinálja ezt? Nem vagyok sem csúnya, sem idegesítő. Főzök, mosok, takarítok, elég háziasnak mondanám magam.

2021. febr. 16. 20:43
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Kihasznál.

Szerintem lépj túl rajta, mert ez nagyon egyoldalú.

Neki csak akkor kellesz, ha valamire szüksége van. Ha nem tud neked többet adni.. Akkor neked ebből csak szívfájdalom lesz.

Ne hagyd magad, légy határozott és lépj ki ebből a se veled se nélküled kapcsolatból! :)

2021. febr. 16. 20:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de hülye vagy. Ez az ember nem szeret, nem akar tőled semmit, még akkor se, ha kinyalod a s**gét. Te meg még az autód is odaadtad neki.. A legjobb lenne, ha megtanítanád repülni ezt a pasit!
2021. febr. 16. 20:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Azért szerintem azt te is tudod, hogy kevés a háziasság, hogy valakinek tetszünk, belénk szeressen.

Miért hagyod magad? Egyértelműen kihasznál az érzelmeidre alapozva, de másra nem kellesz neki.

2021. febr. 16. 20:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért csinálja, mert hagyod. Ennyi vagy neki. Több tartást.
2021. febr. 16. 21:25
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan azért csinálja, ahogy az előző is írta, mert vagy akkora lábtörlő, hogy hagyod neki. És erre az, hogy szerelmes vagy, nem mentség.
2021. febr. 16. 22:05
 6/8 anonim ***** válasza:
96%
Nyugtass meg, hogy ez egy didaktikus tanmese, nem igaz.
2021. febr. 16. 22:24
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Kihasznál. Tudja jól hogy vehet le a lábadról és meg is teszi addig míg hagyod. Csak addig kellesz neki míg meg nem szerzi amit akar. Utána nagy ívben leszar, mert ő nem szerelmes beléd, csak te és ezt ő nagyon is jól tudja. Manipulál és kihasznál. Te meg hagyod.
2021. febr. 16. 22:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem fogod tudni megváltoztatni. Ne válaszolj az üzeneteire, építsd le szépen.
2021. febr. 17. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!