Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy egy férfi azért nem szakít egy kapcsolatra alkalmatlan lánnyal, mert túl jó szíve van és nem akarja megbántani és inkább feláldozza magát?
Figyelt kérdés
Ha igen, mennyi ideig mehet ez így?2021. febr. 15. 13:20
11/16 anonim válasza:
#9: Olyan szinten megalázza magát a kukiért, ami ennyire emberileg lehetséges. Nincs olyan szint, ami alá ne menne le.
12/16 anonim válasza:
Engem komolyan erdekelne, hogy mivel tudsz többet adni, mint a jelenlegi barátnője.
13/16 anonim válasza:
4# XD Jól leszürted a lényeget.
14/16 anonim válasza:
Amit itt művelsz hetek, hónapok óta. Miből gondolod hogy te alkalmas vagy egy kapcsolatra?
Főleg az eszement kérdéseiddel?
15/16 anonim válasza:
Én voltam már olyan párkapcsolatban, ahol azért nem szakítottam, mert féltem, hogy megbántom a lányt. 2 évig bírtam. Ezalatt előfordult, hogy a kollégáim előtt alázott meg a munkahelyemen; volt olyan is, hogy tejfölöket hajigált hozzám; és amikor már majdnem otthagytam, eljátszott egy mű-pánikrohamot.
Ismerek olyat is, aki már 30 éve él ilyen házasságban...
Ahogy Al Bundy mondta: "ilyenkor jövök rá, hogy a szerelem nemcsak vak, de még hülye is".
16/16 anonim válasza:
15# és az a hangsúly ahogy mondja 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!