Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben a helyzetben? 29 N
Van egy srác, akivel régóta beszélgetek,egy időben találkozgattunk is,ott is aludtam nála. Eléggé bele estem sajnos, de ő sokkal jobb nálam, sokkal szebb lányokkal volt eddig dolga,tudom h nem vagyok neki elég jó külsőleg.
Talán kedvel valamennyire,vagy csak unaloműzőnek használ, de nagyon sokat keres egy nap, de találkozni már nem akar hónapok óta,mindig kibújik alóla. Tudom hogy véget kellene vetnem ennek,de nagyon vonzódok hozzá sajnos. Nagyon megalázónak is érzem a helyzetet, szörnyen lerombolta a dolog az önbizalmam is. Mit tennétek a helyemben? Hogyan zárnátok le?
Miért kellene véget vetned ennek az egésznek? Azt hiszed egy kapcsolat csak a külsőségekről szól? Légy felejthetetlen számára a szexben! Ne légy görcsös, legyél brutál vad. Add meg a módját!
1 alkalom!
Mássz rá!
Aztán többet ne keresd! .... Majd Ő fog! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!