Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az egyik lány engem szeret a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egyik lány engem szeret a másikat meg én szeretem. Mi a helyes?

Figyelt kérdés

Van egy lány akit szeretek és tudja is de ő nem akar komoly kapcsolatot csak szex van köztünk. Van egy másik lány ő pedig engem szeret de nem volt még köztünk szex mert én a másikat szeretem és nekem ez olyan mintha megcsalnám.

Bár nem amelyik lányt én szeretem nem vagyunk együtt de nincs kizárva ,hogy egyszer rendes kapcsolat lehet köztünk. Mégis azt érzem a másik lány meg tudja adni nekem azt amire szükségem van van de mégis a másikat szeretem. Mi a helyes megoldás ilyen helyzetben?

2021. febr. 14. 21:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
#8: Ilyet nekem nem tudnál szerezni?
2021. febr. 15. 15:57
 12/15 anonim ***** válasza:
27%

11-es, a másik 3 kategória miért nem jó? Miért az összetört szívű kell?

Én voltam 4-es, de kiszálltam, mert nem oldott meg semmit. Egy rövid ideig jó volt, aztán sokkal rosszabb, mint partner nélkül.

2021. febr. 15. 21:37
 13/15 anonim válasza:
100%
Mert csak dgni akar a 11-es mindenféle teperés nélkül. Azért kell neki olyan ember.
2021. febr. 15. 22:00
 14/15 anonim ***** válasza:
52%

#12: Azért, mert nincs túl sok lehetőségem és a "Még az se biztos, hogy különösebben tetszik neki az, akivel dug." rész felkeltette az érdeklődésemet.

Belém nem tud belém szeretni senki és nem is tetszem igazán senkinek, átlagos srác vagyok, aki maximum komoly kapcsolatra kellenék, de szexre bármikor a jó pasit választaná a nő helyettem.

Szeretném egyszer én is megtapasztalni milyen az, amikor csak úgy együtt vagy egy lánnyal, mert téged választ. És nem óránként húszezerért, mert attól undorodnék.

2021. febr. 18. 13:21
 15/15 anonim válasza:
Kérdező, remélem a 10-est fogadtad meg! Békén kell hagynod azt a lányt, aki szerelmes beléd mert csak tönkre tennéd!
2021. febr. 18. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!