Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyik lány engem szeret a másikat meg én szeretem. Mi a helyes?
Van egy lány akit szeretek és tudja is de ő nem akar komoly kapcsolatot csak szex van köztünk. Van egy másik lány ő pedig engem szeret de nem volt még köztünk szex mert én a másikat szeretem és nekem ez olyan mintha megcsalnám.
Bár nem amelyik lányt én szeretem nem vagyunk együtt de nincs kizárva ,hogy egyszer rendes kapcsolat lehet köztünk. Mégis azt érzem a másik lány meg tudja adni nekem azt amire szükségem van van de mégis a másikat szeretem. Mi a helyes megoldás ilyen helyzetben?
Hu ez bonyolult, halgass a szívedre
Ne a szexet nezd mert hidd el egy idő után az már kevés lesz
A szex nem minden
Megszeretni meg idő közbe meglehet valakit
Szerintem amellett allj ki aki igazan közel van hozzad
És nem. Nem testileg
Attól függ neked mi a fontosabb, mert ha a szex, akkor úgyis azzal leszel együtt időnként, a másikkal meg minek lennél együtt, ha nem szereted?
A lány megadná neked amire szükséged van, csak éppen nem leszel belé szerelmes, mindig a másikon fog lógni az eszed, szóval felesleges.
1-es, neki ahhoz húz a szíve, akivel szexel. A kettő nem zárja ki egymást.
A másikat, akivel nem szexel, nem szereti.
Csakhogy akivel szexel, az meg őt nem szereti.
Én azt mondom, akit nem szeretsz, ne erőltesd, hiába szeret ő téged, nem leszel boldog.
A másik lány soha nem fog beléd szeretni, erről ne álmodozz.
Egyik se a te embered, az a helyzet.
Hogy van-e kölcsönös szerelem, azt viszont nem tudom. Egyre inkább úgy hiszem, hogy nincs.
De irigylem néha az alfák problémáit... Kétféle nőtípus megy bele szexkapcsolatba.
1. Titokban szerelmes beléd, még ha nem is látod rajta.
2. Nincsenek egyáltalán érzései, legalábbis olyan, amire te gondolsz, a vágyainak és igényeinek él és most éppen erre van szüksége, élő vibrátornak használ téged, mert kéznél vagy. Tetszeni viszont nagyon tetszel neki, mivel választhatna helyetted sok mást, mégis veled van.
A harmadik lenne, akinek fogalma sincs önmagáról, csak hallotta, hogy divatos és valójában tök szarul érzi magát utána, de ők nem is maradnak sokáig szexkapcsolatban.
7-es, van még egy nőtípus, aki belemegy szexkapcsolatba:
4. Másba szerelmes viszonzatlanul és ki akarja verni a fejéből. Tehát nincs túl valakin és akivel szexkapcsolatban van, az a szamár a ló helyett. Még az se biztos, hogy különösebben tetszik neki az, akivel dug.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!