Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit szokatok esténként csináln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szokatok esténként csinálni a pártokkal miután hazaértek a munkából?

Figyelt kérdés
Közös hobbitok van? Hogyan töltitek el együtt az időt?

2021. febr. 14. 09:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szabadnapokon Kirándulás család látogatas mozi koncert iszogatás valamilyen szórakozóhelyen ...persze ezek a Covid előtti idő
2021. febr. 14. 11:10
 12/17 anonim ***** válasza:
15%
Egy másik kérdésre egy vàlaszoló nagyon jól megfogalmazta a lényeget.Felnőttek vagyunk,együtt éljük az életünket,nem azért van ott a másik,hogy szórakoztasson.Én elég későn szoktam hazaérni,tusolok,és készülök a másnapra (pl.kivasalom a felsőm,szendvicseket csinàlok stb).Max megnézünk valamit,ha van valami nézhetô,de àltalában ülünk és nyomkodjuk a telefont....Ha mindketten itthon vagyunk egész nap,akkor is ezt szoktuk csinàlni.Max főzünk együtt,vagy megiszunk egy üveg bort...
2021. febr. 14. 11:39
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

12 ez nem inkább. Egymás mellett élés mint együtt ?

Nem kötekedés tényleg csak nem értem....

2021. febr. 14. 11:51
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekunk kozos hobbink az edzes, covid elott egyutt jartunk edzoterembe, most futni megyunk, illetve itthoni edzeseket csinalunk egyutt.

Fozni is szoktunk egyutt, tarsasozni, sorozatozni. Mindig van egy aktualis kedvenc sorozatunk amit nezunk, most ez epp a snowpiercer. Minden nap egy-ket resz este osszebujva, kozos zuhany, stb.

Szabadnapokon sokat kirandulunk, vagy biciklizunk, ilyenkor altalaban valami “fancy” kajat osszeutunk es borozunk melle.

2021. febr. 14. 12:26
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

"Ülünk és nyomkodjuk a telefont" :D Ez igen tartalmas, gratulálok :D

Nekünk attól függ, hogy milyen szakos a héten. Ha délutános, akkor mire hazaér 11kor, én már alszom, mert 4kor kelek. De a délelőttös, és éjszakás hetein szeretünk közösen főzni, beszélgetünk sokat, sorozatot nézünk, játszunk xboxon, kártyázunk. Vagy csak ő játszik, én olvasok.

2021. febr. 14. 12:43
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Szex....?
2021. febr. 14. 14:54
 17/17 anonim ***** válasza:
Ez van, barátom: ha ingerszegény környezetben van a nőd, akkor Rádun. Nem saját magára, hanem Rád. Neked kell kitalálni valamit, amiben a kedvét leli. Jól olvastad, igen, Te vagy a felelős.
2021. febr. 15. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!