Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha a csaj esténként megiszik 1 pohár bort?
Figyelt kérdés
Fiúk, ezt már ti sokalljátok? Nyilván nem minden este, heti 4-5 alkalommal, de csakis 1 pohárral(1-2 dl) vacsihoz vagy film közben.2020. máj. 23. 19:05
2/19 anonim válasza:
Nem,1pohár egeszséges.A sör már gázabb lenne.
3/19 anonim válasza:
Nem, igya hogyha jól esik neki.
4/19 anonim válasza:
1 pohár (2dl), nagyon egészséges, orvos ismerősöm mondta. A sör már kevésbé. Ha nem viszed túlzásba, akkor jótékony hatása is lehet.
5/19 A legrosszindulatúbb válasza:
Ijjj, a szombat esti Balázsina megérkezett. Balázsovics Balázskával jól kiegészítenétek egymást, igaz, ő egy kicsit többet iszik a kelleténél, de a rendszeresség hasonló.
6/19 A kérdező kommentje:
Én szeretem az ízét, nem esek túlzásokba szerintem. Csak vacsora mellé, vagy egy beszélgetős estén szeretek meginni 1 pohárral.
Csak azért kérdeztem, mert sok olyat olvastam, hogy egy nő ne igyon, meg az mennyire gáz, meg ha iszik is, max évente néhány alkalommal.
2020. máj. 23. 19:24
7/19 anonim válasza:
Magyarorszag is kezd valtozni, de meg sokan hiszik, hogy van, aki egyaltalan nem iszik, van az alkoholista, meg van a penteki merevreszegseg.
Vacsorahoz inni felnott embereknel normalis. Nem kannasbort. Nok fele annyit birnak, mint a ferfiak, szoval egy pohar csak naponta rendben.
9/19 anonim válasza:
Én nem szeretem az alkoholt, de a minőségi borra még én is úgy tekintek, hogy az belefér. Amúgy nem vagyok benne biztos, de mintha ez a jótékony hatás inkább csak a vörösborra lenne igaz nem? Vagy a fehérnek is van ilyen hatása?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!