Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, kaptatok már 25 szálas vörös rózsa csokrot? Vagy annál nagyobbat, 50, 100 szálas csokor. Mit szóltatok hozzá? Ha még nem kaptatok, örülnétek neki?
Fura a kérdés...
Ha azt kérdezed "örülnek-e neki" akkor nagyra ertekelnem a gesztust és tetszene hogy gondol rám. De ha az a kerdés, hogy vagyom-e ra akkor nem, sőt en a vagott virágot nem is szeretem meg felesleges pénzpazarlasnak tartom. Sokkal jobban örülök egy olyan ajándeknak ami meg nincs a háztartasban és gyakorlati haszna van, mint valaminek amit hamarosan ki kell dobni és addig is csak nézni meg szagolni lehet.
Egyébként szerencsére nem kaptam ilyen ajándekot férfitól, miközben volt köztünk valami.
Nem, nem.
Nem különösebben hoz lázba a vágott virág. Nem vagyok álszent, szeretek ajándékot kapni. De ennek pont semmi értelme, de legalább biztos drága. Mennyi király ajándék is lehetne rózsa helyett abból a pénzből... Kb ezt gondolnám ha kapnék.
Nem, de nem is vágyom rá.
Nekem a barátom egy cserepes orchideát ad (kedvenc virágom), ami (szerintem) szebb, mint a rózsa és mivel nem vágott, tovább is él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!