Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit akar? Megkeresett az exem 10 év után. Írkáltunk, elmeséltük kivel mi történt stb és utána találkoztunk is. Aztán írta h jó volt velem meg hogy máskor is lehetne ilyen de azóta semmi. Nem keres.
Figyelt kérdés
#ex #10 év után
2021. febr. 11. 16:45
21/24 A kérdező kommentje:
Ha minden rendben lenne a kapcsolatába nem állna le az exével... Szerintem.
2021. febr. 11. 19:11
22/24 anonim válasza:
Na és mi lett veletek végül? Összejöttetek az exetekkel vagy egymással?? 😁
23/24 A kérdező kommentje:
Hogy érted hogy egymással?
Mi végül megbeszéltük összejöttünk újra és elköltözött az exétől.
2021. ápr. 14. 14:58
24/24 anonim válasza:
Az egymással azt arra értettem hogy a 20-as írta hogy vele is ugyan ez a szitu történt csak férfibe. De csak poénkodtam.
Az király ha ti összejöttetek újra. Grat. Én is össze jönnék az exemmel újra de erre semmi esély csak szexet akar.... 😔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!