Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire gyakori a magyar-roma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori a magyar-roma párkapcsolat?

Figyelt kérdés
2021. febr. 11. 12:31
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
47%

Pfff... 🤦‍♂️ Az ilyen hozzászólások olvasásakor tényleg úgy érzem, hogy a fehér ember megérdemeli a kihalást...

Van egy népcsoport, amely döntő többségben beilleszkedésre képtelen tagokból áll, akik kimagaslóan sok bűnözőt termelnek ki és az erőszakos bűncselekmények esetén kb 50-szer több az esélye, hogy ők az elkövetők, mint a magyarok.

Ez alapján hozok róluk egy negatív ítéletet... ÉS ÉN VAGYOK UNDORÍTÓ?!

Miféle szánalmas Tajgetosz pozitív példány vagy, te szerencsétlen?!

Kívánom, hogy a szomszédaid legyenek romák, a gyereked osztálytársai legyenek romák, a szüleid romákkal tartózkodjanak egy megállóban este, és mindenből részesülj, amit a romák nyújtanak a társadalomnak!

2034-ben több roma gyerek fog születni, mint magyar - remélem a TE családod lesz az első, aki ennek a hatásait elszenvedi!

2021. febr. 11. 16:02
 22/27 anonim ***** válasza:
47%

Nem tanultad, hogy ami rosszat másnak kívánsz, az vissza száll? Te szerencsétlen, a te szavaiddal élve.

És azt is megtanulhattad volna, hogy a család Szent és nem éppen szép ha rosszat kívánsz a masikének. De majd átadom ha meghaltam. Kitalálom, most azt kívánod, hogy haljak meg.

Ilyenekkel nem érdemes veszekedni, de nem csak veszekedni még figyelembe se venni.

Ki vagy te, hogy ítélkezz akárki felett is? Kb mint egy rossz politikus.

2021. febr. 11. 16:13
 23/27 anonim ***** válasza:
Egyre több ilyen pár van. Kis településen élek,itt a romák többsége dolgozik,a pasik az építőiparban,a nők a multiknál,akik tanultak még bolti eladóként. Ők maguk tiszták,divatosan öltöznek,és a közösségbe kerülve szocializálódnak. Nem vagyok se pro,se kontra...aki rendes-rendes...aki nem,az nem. Ahogy a "magyarok" között is.
2021. febr. 11. 16:39
 24/27 anonim ***** válasza:
75%
Nyugi, a média csak arról közöl "híreket", amiről szabad.
2021. febr. 11. 17:24
 25/27 anonim ***** válasza:

24 te nem vagy normális. A magadfajtákat kéne jól pofán csapni.

Szívesen elmondanálak mindennek de többre tartom magam mint egy ilyen szar alak.

És egy ilyen eszetlennel ugyancsak vitatkozni is kár.

2021. febr. 11. 17:33
 26/27 anonim ***** válasza:
#18 ácsi. A rasszizmus olyan, hogy ha valaki találkozik egy romával, aki tisztességes, akkor is utálod, mert roma. Ez valóban nem szép dolog. Viszont az, hogy nem merek bemenni egy cigányok lakta településre, mert tudom, hogy nagy eséllyel kirabolnak/megkéselnek/megerőszakolnak, az nem rasszizmus, hanem elővigyázatosság. Ők maguk érdemelték ki ezt a hozzáállást, nem kéne primitíven viselkedni és akkor az emberek sem fognak úgy állni hozzájuk.
2021. febr. 11. 17:44
 27/27 anonim ***** válasza:

"Természetesen nem a cikkek miatt lett törölve, linkelni lehet, de folyamatosan trágárkodsz, sértegetsz, megkérlek ne írj ilyet, mert ez szabálytalan és regisztráció törléssel járhat."

Ezt az üzenetet kaptam a moderálás címszóval.

Akkor ezen az elven remélem eltávolítják a 24-es és az előző sértegető, gyűlölködő kommenteket, amelyek ellenem, azaz a logikával és tényekkel érvelő személy ellen irányul.

Na akkor mocskolódás nélkül:

Kedves Liberális Gyerekek!

Képzeljétek drágaságaim, hogy az a világ, amiben ti hisztek, sajnos nem létezik. Sajnálom, ha tőlem kell megtudnotok, de a romák a statisztikák és a tapasztalatok alapján nem olyan emberek, mint a magyarok. Nem csak a bőrszínük különbözik. Remélem, nem törtem össze egyikőtök lelkivilágát sem.

Ha nem hisztek nekem, a csúnya gonosz nácinak, javasolnám, hogy töltsetek el egy hétvégét Lyukóban, vagy egy tetszőleges roma lakta településen. Esküszöm, még fizetem is a szállásotok!

Csók nektek! Négercsók.

2021. febr. 11. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!