Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire gyakori a magyar-roma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori a magyar-roma párkapcsolat?

Figyelt kérdés
2021. febr. 11. 12:31
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
84%

Ahha.. Tehát ilyen erővel azt se szabadhasson mondani, hogy a patkány fertőző állat. Mert hát más állatoktól is lehet fertőzést kapni, mit patkányozol?!

Csak ezzel az a baj többek közt, hogyha a patkányokat véded, akkor a többi állatot támadod. Olyan átlagra akarod lehúzni őket, amilyennél valójában jobbak. Kezeljük fertőzésveszély szempontjából a kutyákat és a patkányokat egy szinten, mert a patkányok se mind fertőzőek?

Nyilván nekem is vannak normál cigány ismerőseim, de azért összességében a nagyrészük hulladék. Én inkább azt támogatnám, hogy adjunk nekik pénzt, küldjük ki őket Amerikába, majd csukjuk be a kaput, és soha viszont nem látásra.

2021. febr. 11. 13:32
 12/27 anonim ***** válasza:
Olyanról tudok, ahol a roma fél is rendes dolgozó, tisztességes ember. A rosszabb fajtával egy magyar ismerősöm sem állna le.
2021. febr. 11. 13:34
 13/27 anonim ***** válasza:
72%
#9 egyetértek. Én a világra nyitott személy vagyok, sok országból vannak ismerőseim, barátaim, a párom is külföldi. De a romák egy teljesen más kategória...egyik országban sem szeretik őket, mert 80-90%-uk nem dolgozik, nem tanul, bűnöznek stb. Ez nem rasszizmus, hanem ténymegállapítás. Az a rasszizmus, ha úgy utálsz egy adott népcsoportot, hogy megalapozott okod nincs rá.
2021. febr. 11. 13:45
 14/27 anonim ***** válasza:
70%

Köszönöm 13-as.

Nem vagyok rasszista. Nem utálom sem az arab gyrososokat, sem a kínai ruhaboltosokat, sem az eszkimókat, sem az oroszokat, de még a zsidókat sem szidom.

De a romák egyszerűen nem tudnak és nem is akarnak beilleszkedni. Ahol elszaporodnak, annak a településnek vége. Lyukó például régen egy szép üdülőrész volt, gondosan ápolt hétvégi házakkal.

Mára egy igaz NO-GO zóna.

Szerinted Lyukó népességéből hány százalék a tisztes roma?!

2021. febr. 11. 13:49
 15/27 anonim ***** válasza:

Biztos van de szerinrem is inkabb több az olyan ahol félig roma az egyik a masik meg nem.

Echte roma és magyar szerintem kevesebb.

Ehhez sajnos a rossz előítélet és tapasztalat is hozzátartozik.

Ha arra gondolok hogy "cigány", nekem is sokszor a putris, alkesz, tolvaj stb ugrik be hirtelen, pedig TUDOM hogy nem mindenki ilyen, nekem is (igaz csak félig) roma haverom, teljesen normális ember. Plusz igaz az amit itt írt valaki hogy ha megneznéd több100 évre a felmenőidet, lehet te is x részben az vagy, még ha nem is latszik/érződik mert mondjuka az utolsó roma rokonod 1900ban meghalt. De van rá sansz. Csak sajnos több a rossz tapasztalat.

2021. febr. 11. 14:15
 16/27 anonim ***** válasza:
41%
Sajnos egyre több. Lehet a fiatal fiú vagy lány szép, jól néz ki, rendes, de a családja attól még börtöntöltelékekből áll. A cigány az cigány. Nincs mit szépíteni. Aki szerint ez rasszizmus, ajánlok neki egy sétát egy ciganytelepen.
2021. febr. 11. 15:09
 17/27 anonim ***** válasza:
0%
Van sok mert a lányok szeretik az olaszokat.
2021. febr. 11. 15:28
 18/27 anonim ***** válasza:
0%

De nem ez alapján kell megítélni a másikat. Egy magyar ember ugyanúgy lehet aljas dög, mint egy roma.

Szóval ezt az ítélet dolgot szerintem hagyjuk. Illetve dehogynem, előítéleted van!!! Hiszen általánosságban a romákat ítéled el, és nem mind olyan (mivel nem egyformák, ahogy egy ember sem), mint akikkel neked dolgod volt.

Ennyit a te nem előítéletedről.

2021. febr. 11. 15:33
 19/27 anonim ***** válasza:
60%

Gratulálok, akkor a többség miatt mindenkit elítéltek.

Undorító ez a világ, de komolyan.

A munkahelyen konkrétan az van, ha roma vagy nem fogadnak el, és nem vesznek fel vagy ha felvesznek akkor olyan munkát is adnak...

(Tapasztalat, egy normális roma ismerős így járt)

Tulajdonképpen ugyanezt csinálják az emberek munkahelyen kívül is.

Bezzeg akin nem látszik még, hogy roma milyen érdekes azzal senkinek semmi baja, pedig ő is roma.

Akkor miről is beszélünk?

(Akinek nem inge, ne vegye magára)

2021. febr. 11. 15:39
 20/27 anonim ***** válasza:
68%
Az szereti a cigányokat, aki még nem keveredett velük össze.
2021. febr. 11. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!