Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor valakivel elkezdtek ismerkedni, ti is elszoktátok egyből képzelni, hogy milyen lehet az illetővel összeházasodni, gyereket vállalni? 26N
Feltéve ugye ha komoly párkapcsolatot kerestek.
Nálam mindig jön ez a gondolat, hogy milyen lehet majd az illető a férjemként, a gyerekem apjaként...
Sosem voltak ilyen gondolataim.
32 N
Én is ilyen vagyok. Még azon is gondolkodtam, hogy milyen keresztnév illik majd a családnevéhez, ha lesznek gyerekeink. 😂😌
Azóta a férjem, és van három gyerekünk.
Sosem hittem a házasságban (szerintem papíron, szerződéssel ingatlant meg kutyát lehet birtokolni), szóval nevezzük együttélésnek :)
Én már az első pár perces ismerkedésnél elképzelem, hogy milyen lenne mellette leélni az életem (saját lakás, mondjuk egy rönkház valami szép kilátásos hegyen, utazgatás, 3-4 gyerek, normális munkahely, mondjuk egy vállalkozás, majd unokák).
Ha valamiért ezt nem tudom elképzelni (a csaj igénytelen, buta, züllött, láncdohányos, stb.) akkor vége az ismerkedésnek :)
30/F
Én bele se akarok kezdeni egy kapcsolatba anélkül, hogy eltudnám képzelni magam vele hosszútávon, együtt élni, családot alapítani.
(Ebből jön hogy nem igazán van/volt sok kapcsolatom, de nem is nagyon zavar)
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!