Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hàrom gyerek után (1 4 7 éves) szokás még összeházasodni?
Figyelt kérdés
2020. dec. 29. 18:30
1/6 anonim válasza:
A hitel es az egyertelmu
orokles miatt mindenkeppen.
2/6 anonim válasza:
Ha nem szokás, akkor ti se fogtok?
Ahogy én látom, már eleve a 3 gyerek se szokás, mindenki egyet, max kettőt mer bevállalni, nekünk a harmadiknál mindenki elkezdett célozgatni, hogy csak a csok miatt, ugye?
Nem kell foglalkozni senkivel.
3/6 anonim válasza:
Hát, nagy esküvőt habos-babos ruhában biztos nem tartanék 3 gyerek után, mert nevetségesnek érezném. Max 2 tanúval, esetleg szűk családdal egy vacsora kíséretében és ennyi. De ez csak az én véleményem, mindenki úgy éli az életét, ahogy neki jólesik.
4/6 anonim válasza:
Ha bármilyen indíttatásból akarjátok, akkor senkinek semmi köze a CSOKhoz és társaihoz. Ti sorsotok, Ti életetek, Ti döntésetek. Én helyénvalónak találom.
6/6 anonim válasza:
Nem! Abszolút nem. Csak akkor lenne szokás, ha 1, 5, 6 évesek lennének, ezzel a felállással tök ciki
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!