Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen tanácstalan vagyok szerintetek mit kéne tennem?
Ez nem nehéz kérdés egyáltalán. Imádja a csaj, hogy mindketten tepertek érte, azt gondolja nagyon fontos és értékes személy. Pumpáljátok az egóját folyamatosan, anélkül hogy kapcsolatban kellene lennie - tökéletes helyzet neki.
Másfél-két év eltelt a szakításotok óta; fordítsuk le úgy, hogy ennyi időt kidobtál az életedből. Kicsit gondold végig mennyi idő eltelt és mennyire normális, hogy még mindig ragaszkodsz hozzá.
A nagy teperésed annyira tetszett neki, hogy közel került egy másik sráchoz. Megérte akkor, nem?
Nem tudsz semmit csinálni, nincs ilyen hogy kilököm a másik csávót és akkor minden jó lesz. Hülyítenek, te pedig örömmel benne vagy.
Folytatod ezt, ami ennyi ideje megy vele, vagy lezárod, ez a két lehetőség van. Nem tudsz semmit csinálni, amivel újra összejönnétek, mivel ő nem akarja és a szakításotok óta ezt gondolja.
Elhatároztad, hogy visszaszerzed?
Na már most ez azt jelenti, hogy miattad szakítottatok, nem feleltél meg neki, kiszerettél belőle.
Most meg ugye "újra elkezdtem szeretni", tehát labilisak az érzeseid, hol így, hol úgy.
Persze hogy nem tudja ez a lány eldönteni hogy most mit akarsz.
Most hirtelen fontos lett, mert irkál egy csávóval. Érdekes eddig nem volt fontos.
És persze nem akarsz teperni, nehogy beégj ha a másik csávót választja. Magyarul nem kell neked ez a nő, csak ki akarod iktatni az irkálóját.
Hagyd őket békén.
Ezt most felejtsd el.
Nincs mit visszaszerezni, ő nem tudja, hogy mit akar.
Az a helyzet, hogy szerelmes volt beléd, és ezért nehéz a döntés. De a hangsúly a volton van. Ott az új srác, és iránta már elkezdett érezni valmi újat. Miattad nem tud belelépni, de már nem fog tudni visszamenni hozzád.
Az meg hogy tudod mi az esete, felejtsd el. A párom full nem az esetem. De beleszerettem, és már az. Mindenestül, kívül- belül.
Csak visszahúzod. Engedd el mert réit is képzelsz el, nem lesz olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!