Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy pár szemetesében nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pár szemetesében nincs se óvszer, se olyan blokk, amin az vagy fogamzásgátló szerepelne, akkor valószínű nem szexelnek?

Figyelt kérdés

2021. febr. 8. 11:12
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
99%
Az eszem megáll! Azt hittem ilyen csak a filmekben létezik. Sztem sűrgősen keress egy dokit, mert amit csinálsz az nem normális!
2021. febr. 8. 12:35
 22/42 anonim ***** válasza:
98%

Én bármit veszek helyben megnézem a blokkot stimmel e és dobom is ki

Gyűlölöm ha tele vagyok blokkokkal fecnikkel.

Persze nem tartós használati cikk esetén 😀 de ezek nem oda

Sorolhatóak

2021. febr. 8. 12:51
 23/42 anonim ***** válasza:
99%
Egyszerüen nem hiszem el hogy ilyen emberek szabadon mászkálnak. Nagyon ijesztö belegondolni is.
2021. febr. 8. 12:55
 24/42 rudesz2 válasza:
98%
Minek túrkàlsz te faszcimba?remélem ha nem védekeznek nem olyan hülye gyerekük lesz mint te
2021. febr. 8. 13:07
 25/42 anonim ***** válasza:
99%
Mindig meglepődök, hogy itt gyakorin van lejjebb :DD
2021. febr. 8. 13:15
 26/42 anonim ***** válasza:
98%

Kinek jut eszébe más kukájába turkálni? Ha nem szexelnek attól te nyugodt leszel?

Egyébként létezik, hüvelygyűrű, spirál is mint fogamzásgátló módszer.

2021. febr. 8. 13:16
 27/42 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem gyereket akar a pasi, és nem tőled 😂😂😂
2021. febr. 8. 13:34
 28/42 anonim ***** válasza:
98%
Remélem, feljelentenek zaklatásért.
2021. febr. 8. 13:49
 29/42 anonim ***** válasza:
98%

Na most már tovább kombinál az elmebetegje https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..

Nem tudom sírjak vagy röhögjek, én nagyon remélem hogy csak trollkodás az egész.

2021. febr. 8. 13:55
 30/42 anonim ***** válasza:
98%

Én is remélem, hogy csak trollkodás, de annyi biztos, hogy a kérdezőnek nincs ki a négy kereke.

Ha igaz, akkor meg...pár éve még az öltem is érted volt romantikus klisé, most már a kukáztam is érted lesz. :D

2021. febr. 8. 14:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!