Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy ne rajongjak érte?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ne rajongjak érte?

Figyelt kérdés
Még az ide elvárt kor előtt is csak 1 évvel járok, de a nálam 17-18 évvel idősebb pasik is bejönnek, eddig úgy voltam vele hogy oké, nem gond, nem ismerem őket, nem jöhetek velük ezért össze (ezek túlnyomó többségbe durva rapperek voltak) ezek az emberek szinte mind 1-1ig apámra hasonlítottak viselkedésre, apám alkoholista, bűnözőkkel is vannak kapcsolatai, nem egy jó arc, nem foglalkozik velem és az ugyan olyan pasik jönnek be mint ő maga, apám.... de ha nem is ugyan olyan minimum hasonló, a lényeg hogy rossz fiú legyen, büntetett előéletű, drogos vagy bármi ilyesmi, viszont most apám egyik haverja jön be aki apámnál 2 évvel fiatalabb (49 éves) ő nem gangsta viselkedésű, sőtt egész normális de úgy látom mintha ő is közeledni akarna, régebben is mikor 10-11 éves lehettem akkor is többször is közeledett, például nyakra puszit adott de én annó elég hevesen reagáltam ezért elkezdtem eltolni őt és az a furcsa, hogy már bánom mert most meg bejön (amiről tudom hogy nem normális de nem tudok ellene tenni) volt olyan is hogy megfogdosta a karom hogy milyen jó az alkatom és izmos vagyok, apám és ő közte néha megszűnik a kapcsolat de mindig barátok maradnak, de már jó 2 éve nem láttam mire újra felbukkant tegnap előtt apámnál, megint barátkoznak.... és én ennek örülök, mert közelebb tudhatom magamhoz, most is mikor apámnál volt közeledett, közel jött a hátam mögé, megsimította a karomat beszélgetett velem, tudom hogy ez nem teljesen normális és hogy ennek nem szabadna tetszenie nekem, de mégis olyan jó... holnap megyek apámhoz és reménykedem hogy ott lesz, eddig egy párkapcsolatom se volt se velem egykorúval se idősebbel, mindig tetszik csak valaki, de az a valaki sose viszonozza, viszont ő... ő még viszonozza is, nem rossz ember ő úgy érzem, végülis felnevelt 1 gyereket a sajátjaként miközben nem is az övé volt, mit tegyek hogy ne rajongjak érte ennyire?
2021. febr. 8. 02:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

13-20 között úgy repültek rám a 40+ pasik, mintha hiedettem volnam magam valahol. Ebből a legszomorúbb "jelentkező" az apám munkatársa volt, akinek a gyerekeivel sokszor együtt játszottunk, ismerem a családját, a feleségét. Sosem gondoltam volna, hogy egyszer úgy fog beszélni hozzám, mint nőhöz, úgy simít végig a karomon, mint egy szeretőnek szokás. Ez nekem beteg! Aki egy 10-12 évesnél is bepróbálkozik az egész biztos nem "rendes ember". Az abuzus akkor sem normális, ha papok csinálját és utána, ugyanúgy elmegy árvaházat építeni, mint szokta.

Ezekkel a férfiakkal kell a legóvatosabbnak lenni, mert itt a "kedves, rendes" ember álcája alatt tevékenykednek és nem is látod az igazi arcát, csak amikor már viszi a rendőrség.

Amit fiatalon megtanultam (meg kellett tanulnom) az a védekezés! Rengetegen vagyunk fiatal lányok, akik a naivitásunk, a bimbozó nőoességünk és szeretett hiányunkat kihasználva ránk repülnek a "tapasztaltabb" férfiak. Mert nekünk ennyi ebven a korban elég: kedvesség, szép szavak és törődés illúziója és nagyon készségesek leszünk csak szeressenek.

De ez nem nekünk szól. Nem minket szeretnek. Azt akik vagyunk. A testünket, és hogy könnyű esetek vagyunk lehet szeretni.

Meg kell tanulnod magadegvédeni lélekben az ilyen emberekkel szemben, átlátni a szitán, különben kifogják a szeretetéhséged használni. És ez nem az a világ ahol az ember lelkével törődnek!

2021. febr. 8. 05:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen lányok kerülnek be a Híradóba mint te. Az olyan emberek meg a börtönbe, ahol nem kedvelik a pedofilokat.
2021. febr. 8. 07:15
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem rossz ember, csak 50 évesen gerjed egy 17 évesre 😷🤷‍♀️ ha belemész az lesz a vége, hogy halál szerelmes leszel míg őt csak a tested fogja érdekelni, hiába állít majd mást.
2021. febr. 8. 07:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Amikor 11 éves voltál rád mozdult, hogyan lehetne rendes ember aki pedofil és ártatlan lányokat akar kihasználni a szexuális vágyai kielégülése érdekében? Parkereses nem egyszerű, főleg a legelső alkalommal, de ha találsz valakit akivel jól érzed magad, a jelenlegi rajongásod is el fog múlni. Hidd el, rengeteg huszonéves férfi van, akikből válogathatsz csak légy elérhető, tudjanak rólad, hogy párkapcsolatot keresel, ne hagyd, hogy a kezdeti elutasításoktol elmenjen a kedved, hiszen csak így találsz olyan párt, aki megbecsül.
2021. febr. 8. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!