Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Évfordulóra mit gravíroztassak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Évfordulóra mit gravíroztassak a karperecbe?

Figyelt kérdés

Páromnak (férfi) egy karperecet szeretnék adni a 3 évfordulónkra, azt találtam ki hogy kívülre csak annyit íratnék, hogy ' III.', viszont a tartalmasabb szöveg mindenképp belülre kerülne,hiszen nem túlzottan kedveli a nyálas dolgokat, meg mégiscsak férfi, nem akarom, hogy csöpögős legyen.

Erre a szövegre várnék ötleteket, van néhány ami eszemben van és jó lehet:

- A legszebb 3 év

- Köszönöm, hogy vagy

- Mindennél jobban

- Omnia vincit amor (a szerelem mindent legyőz)

- Juntos contra el mundo (együtt a világ ellen)

Ezek szerintem annyira nem snasszak, meg az első 3 saját ötlet, szívből jönne, viszont egyáltalán azt sem tudom, megoldható - e hogy a karperec mindkét oldalára gravírozzanak.

2021. febr. 7. 22:18
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
"első randi jelmondata" :DDDD nem tudom, nekünk normál randink volt, és mégha nekem lenne is róla lövésem, ha van ilyenünk, a párom biztosan azt se tudná mivan kb, nem tegnap volt.
2021. febr. 8. 17:30
 22/23 anonim ***** válasza:
63%

Édes istenem. Ennek a kérdezőnek még az sem tetszik, ha valaki normális választ ad.

Alapjáraton az élettel vagy csak saját magaddal van bajod?

2021. febr. 8. 17:40
 23/23 anonim ***** válasza:
72%

Igazad van 22-es, felesleges valaszolni neki.

Kerdezo, akkor ird bele a "szeretlek kicsim"-et, ez nagyon egyedi, aztan le van...

Ennyire fantaziatlan, unalmas embereknek nem lehet mit irni.

2021. febr. 8. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!