Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Évfordulóra mit gravíroztassak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Évfordulóra mit gravíroztassak a karperecbe?

Figyelt kérdés

Páromnak (férfi) egy karperecet szeretnék adni a 3 évfordulónkra, azt találtam ki hogy kívülre csak annyit íratnék, hogy ' III.', viszont a tartalmasabb szöveg mindenképp belülre kerülne,hiszen nem túlzottan kedveli a nyálas dolgokat, meg mégiscsak férfi, nem akarom, hogy csöpögős legyen.

Erre a szövegre várnék ötleteket, van néhány ami eszemben van és jó lehet:

- A legszebb 3 év

- Köszönöm, hogy vagy

- Mindennél jobban

- Omnia vincit amor (a szerelem mindent legyőz)

- Juntos contra el mundo (együtt a világ ellen)

Ezek szerintem annyira nem snasszak, meg az első 3 saját ötlet, szívből jönne, viszont egyáltalán azt sem tudom, megoldható - e hogy a karperec mindkét oldalára gravírozzanak.

2021. febr. 7. 22:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
72%
Mi lenne, ha semmit nem gravíroztatnál bele? Egy szép karkötő önmagában jó. Bár ha nem szokott hozzá, nem fogja viselni.
2021. febr. 8. 07:12
 12/23 A kérdező kommentje:
Nyilván azért akarok karkötőt, mert szereti őket és tudom, hogy hordani fogja? Ez egy karperec amúgy rozsdamentes acélból és önmagában szerintem elég snassz és üres, felirat nélkül nem az igazi.
2021. febr. 8. 08:16
 13/23 A kérdező kommentje:
De nem érdekel sem kés, sem tanács, hogy jó-e a karkötő, ismerem, tudom, hogy tetszeni fog neki és hordja,nem tudom egy idegen miért hiszi, hogy karkötőt adnék amikor utálja őket pl. Gravírozás feliratra vártam volna ötleteket, de eddig max 2 értelmes válasz született.
2021. febr. 8. 08:18
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Én azt, hogy ennyit már kibírtunk egymással: x év
2021. febr. 8. 08:34
 15/23 anonim ***** válasza:
Ha ennyire ismered a párodat, hogy tetszeni fog neki a karkötő, akkor nehogy már vadidegen embereknek kelljen kitalálni hogy milyen szövegért lesz oda a barátod
2021. febr. 8. 09:11
 16/23 A kérdező kommentje:

Aki csak kötekedni tud, az úgy is bele akar kötni valamibe :D

Szóval tanácsot osztogatsz, hogy nem biztos hogy hordaná a karkötőt, majd miután közlöm, hogy tuti fogja, utána már hirtelen nehogy jobban tudja egy vadidegen hogy minek örülne :Ddd itt némely kommentelő annyira okos(nak hiszi magát) hogy szinte nekem fáj.

2021. febr. 8. 09:22
 17/23 anonim ***** válasza:

10.-nek.

De, illik/szokás kés vagy kardot. De cserébe "kell" adni egy pénzérmét, így nem ajándék, hanem megvásárolt tárgy lesz, így nem megy tönkre a kapcsolat. A babona szerint.

2021. febr. 8. 11:16
 18/23 anonim ***** válasza:
egy női hasat
2021. febr. 8. 11:58
 19/23 anonim ***** válasza:

Eleg otkettelenek a peldaid. Legyen valami szemelyesebb. Egy erzes valahol, az elso randi jelmondata.

A kedvenc konyvebol vagy filmjebol valami szoveg, ami illik is az alkalomhoz.

2021. febr. 8. 16:56
 20/23 A kérdező kommentje:
Ennyi erővel a "szeretlek" is személytelen és ne mondjuk a másiknak, mert mindenki mondja a párjának? Ezzel nem értek egyet, attól jöhet szívből és sztem bárki örülne annak is ha ez lenne beleírva.
2021. febr. 8. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!