Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiu megkerdezi hogy kuldok-e neki nudeot attol meg lehet szerelmes belem vagy csak kihasznal?
Nehogy...
Komoly srác nem kér ilyet
Na, azóta mennyi értelmes és tartalmas hozzászólás jött még! :D
#14: Ahhoz képest, hogy te mennyivel többre tartod magad, árad belőled az előítélet, a tudatlanság és a lenézés. Nem, semmivel sem vagy jobb másoknál, csak a képed nagyobb.
#15: Lehet, hogy az vagyok, de attól még jelen esetben igazam van. Nem véletlen, hogy csak egy alpári beszólásra futotta.
(Érdemes megfigyelni, hogy egy ilyen szintű hozzászólást író felhasználó 90%-on áll. Értitek, itt egy ilyen beszólás minősül hasznos válasznak.)
16-os. Nézzél már tükörbe. Osztod az észt a magas lóról, egy értelmes szó sem hagyta el az agyad. Én legalább leírtam KONKRÉTAN mi a bajom, ezzel szemben te csak üres frázisokat puffogtatsz. Tipikus gyk-s színvonal. Az előítélet az tapasztalat. Az előítélet nélkül nincs túlélés. Persze engem nem zavar hogy ki milyen dogmák szerint él, azt sem várom el hogy mindenki kedvence legyek. Én csak figyelek, ugyanúgy az emberek reakciói, hozzáállása, gondolkozása után vonok le konzekvenciát. Hát igen, az átlag mainstream divat réteg élete, világfelfogása, reakciói nem hoznak lázba. Viszont jó indikátor hogy jó az irány, ahova a hajó orra mutat. Nagyképűnek tartasz? Hát őszinte leszek, van is mire. Bár a környezetem egy nagyon alázatos embernek lát. Azért köszi a biztatást. A hibáimat is ismerem, foglalkozom is velük.
Itt a gyk-n meg a ki kinek szurkol, és ki kit húz vagy pontoz le, elég szint alatti tempó. Látom téged nagyon érdekel hogy kinek mennyi az értékelése. Engem a családom, a feleségem, a lányom, a kollégáim, az üzlettársaim, a sporttársaim, a környezetem, a munkám utáni rakciók értékelnek. Nincs is okom panaszra. Veled amúgy mi a helyzet? Ma kaptál sok zöld újjacskát?
Akkor most vágj vissza valami nagyon durva és menő szöveggel, bár ez tudom erős kérés volt számodra. Na mindegy, hogy ne maradjon benned feszkó, írd ki a démonjaid, érdekelni sajnos nem fog! :) Esküszöm, nyomok rá egy zöldet, lásd kivel van dolgod. ;)
#9, öregszel, ennyi van (65f)
Ne küldj semmi meztelen képet, videót senkinek, ne is engedd, hogy ilyet csinaljon rólad!
Ha bármiért a netre kerül, akkor más kérdésed is lesz
Szerintem dugni akar, max.
Az nem "kihasználás", ha nem valami béna önző seggfej.
Ne küldj semmit, hadd derüljön ki, hogy szeret-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!