Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek. Ha megkérdezi a párotok, hogy szerelmes vagy e belé, akkor nehéz erre válaszolni?
Eleve nem szeretem a szerelem szót. Szerintem nagyon pejoratív, testszagú és lejáratott.
Manapsag mindenki szerelmes valakibe vagy valamibe.
Én a páromat szeretem, boldog vagyok vele, jó a kapcsolatunk, vele tervezem a jövőt. Szerintem ez több, mint egy "szerelem".
Nem nehéz. Én naponta háromszor képes vagyok megkérdezni. Nem azért, mert baj lenne az önbizalmammal. Csak egyszerűen annyira jó hallani :)
Mondjuk nem úgy kérdezem, hogy "még". Ez így tényleg bizonytalanságról árulkodik. Azt szoktam kérdezni, hogy mennyire szeret. Erre mindig van valamilyen vicces válasz, például mutatja a két kezét széttárva, hogy mennyire :)
Nem olvastam a válaszokat, de nem szokott ilyet kérdezni, tudja és én is tudom. Néha mondjuk és máshogy is ki tudjuk mutatni, de kérdezni nem kell egyikünknek sem.
Számomra fura, ha ezt meg kell kérdezni. Olyan, mintha az illető nem lenne tisztában magával és a kapcsolatával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!