Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van, hogy egy nő előbb bevallj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van, hogy egy nő előbb bevallja egy férfinek, hogy szerelmes belé, minthogy a férfi megtenné ezt?

Figyelt kérdés

Velem eddig ez egyszer történt meg. Korábban nem is nagyon tudtam a lány létezéséről, csak rám írt Facebookon. Beszélgettem vele és egyszer csak szerelmet vallott.

Egy barátom mesélte, hogy vele is történt egy hasonló eset. Futni járt és ott látta meg egy lány. Így folytatódott a történet.

Nyilván van olyan, hogy egy lánynak bejön egy pasi, jeleket ad neki. Így a pasi tudja, hogy mikor érdemes neki kezdeményezni. Ez az eset, amire a kérdés irányul kicsit más. Itt a pasi sok esetben nem is tud a lány létezéséről, vagy csak éppen hogy tud. Lányok, ilyen esetben mertek kezdeményezni? Esetleg szerelmet vallani? Vagy inkább feladjátok az érzelmeiteket és továbbléptek?

25/F

2021. febr. 2. 23:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Bár nem lány vagyok, de kaptam már szerelmi vallomást, illetve olyat is, hogy többet érez irántam, így a jelenség létezik, csak több kellemes találkozó szükséges hozzá.
2021. febr. 2. 23:34
 2/2 anonim ***** válasza:
Én jeleket adok, de semmiképp sem vallannék, valahogy inkább kivárom a férfit ha látom a szimpátiát.
2021. febr. 2. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!