Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy felejtsem el, ha 2 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy felejtsem el, ha 2 év alatt sem sikerült?

Figyelt kérdés
Volt valaki, aki nagyon vonzott engem, de ő nem viszonozta. Majd nekem párkapcsolatom lett, ő pedig, aki korábban többször elutasított, mintha féltékennyé vált volna. Nem tudtam kiverni a fejemből, ezért teljesen baráti szintre redukáltam őt magamban (bár ezt ugye elnyomni nehezen lehet). Ezután volt egy veszekedésünk egy butaságon, ahol a hibás egyértelműen én voltam közvetlenül, azonban az ő velem kapcsolatos attitűdje miatt közvetetten ő is, ami persze nem mentség, se kép, se hang azóta, de nekem eszembe jut minden nap. Azóta a volt párommal szakítottunk, és azt kellett, hogy észrevegyem, hogy az utána következő barátnőim mind rá hasonlítottak valamilyen tekintetben, pedig teljesen önkéntelenül választottam őket. Egyre jobban zavar, hogy 2 év alatt sem sikerült elfelejtenem ezt a lányt. Azóta én elköltöztem, és nem láthatom, ő pedig nem kíváncsi rám. Kérlek, ha bármilyen ötleted van arra, hogy elfelejthessem, írd le nekem, tanácstalan vagyok teljesen. 20f
2021. jan. 29. 22:01
 1/4 anonim ***** válasza:
73%

Ez a tipik az mikor mindig az élerhetetlen kell, es aki le se ejt.

Valahogy ezek váltják csak ki az emberből azt a sóvárgást.

Sajnos ezt erővel és tudatosan kell kontrollálni. Nem tudom miért ilyen az alapvető ösztön.

2021. jan. 29. 22:04
 2/4 anonim ***** válasza:
63%
Nem tudtad lezárni magadban. Esetleg felvenném vele a kapcsolatot, hogy tisztázzunk egy-két dolgot. Ha hajlandó találkozni, akkor mindent elmondanék neki, és megbeszélnénk ki mit szeretne vagy nem szeretne ezután. Még ha nem is akar tőled semmit, ha tisztázzátok a félreértéseket, legalább te megnyugszol, és lezárhatod a múltat. Ha nem akar beszélni sem veled, akkor pedig tényleg erővel és tudatosan kell magadból kitörölni ezt az érzést. Figyelemelterelés: sport vagy más tevékenység, ami alkotó örömet hoz, zene, rajz valami, amiben kiélheted magad. 20 éves, még kiderülhet valami rejtett tehetséged. Egy ismerősöm biztosítási ügynök volt. Szakított vele a barátnője, másfél évig szenvedett, olyan szinten, hogy alvászavarai voltak, depressziós volt. Aztán összekapta magát, elkezdett önmagával foglalkozni, elkezdett sportolni, sokat olvasott, filmezett ami őt érdekelte, s véletlenül a youtube-on rajzos videókat is nézegetett, unalmában elkezdett rajzolgatni. Egyre jobb képei lettek, majd állandóan ezeket a videókat nézegette, egy csomó technikát megtanult, ma már rajztanárnak tanul egy főiskolán... Ja a mostani barátnőjét is ott ismerte meg. Szóval kitartás és erős akarat!
2021. jan. 29. 22:23
 3/4 anonim ***** válasza:
77%

Én is sokáig szenvedtem egy nő miatt akibe szerelmes voltam. 25 éves voltam. Két lépést nem tudtam tenni, hogy ne jusson eszembe. Bekattant a nő csak játszadozott pedig alakult a dolog. Most már nem kell, pedig volt hogyy próbálkozott.

Megoldás:

- Esténként eljárok futni 3 kilométert! Sokat segít a futás. Fekvőtámasz. Húzodzkodás. Naponta 1 órát szánj sportra, pár hét és érezni fogod a jó hatást. Nekem segített.

- Ismerkedj és próbálkozz más nőknél.

- Kösd le valamivel magad, én pl íjászkodni is elkezdtem, hogy ne a csajra gondoljak.

- Járj el túrázni :D

- Olvass könyvet.

- Önmagad fejleszd, extrém sport mondjuk. Próbálok új dolgokat kipróbálni! :D

2021. jan. 29. 22:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindhármótoknak, megfogadom a tanácsokat!
2021. jan. 30. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!