Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak! Hogy fogadnátok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Hogy fogadnátok ha rátok írna egy nő FB-on akivel előtte párszor összenéztetek egy rendezvényen?

Figyelt kérdés
Ciki? Nyomulós? Milyen szöveget vártok?
2021. jan. 28. 10:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ha bejon, akkor mindegy, ha nem, akkor is.
2021. jan. 28. 10:44
 2/13 anonim ***** válasza:
Hihetetlenül meglepődnék, ugyanis nem vagyok fent FB-on.:) De ha tegyük fel fent lennék és valóban ez történt volna, akkor nem venném tolakodásnak. Milyen szöveg? Hát mindenképpen az adott rendezvénnyel kapcsolatban valami kérdéssel, kéréssel lenne érdemes próbálkozni.
2021. jan. 28. 11:21
 3/13 anonim ***** válasza:
Ilyen a világon nincs
2021. jan. 28. 11:25
 4/13 anonim ***** válasza:
Pozitívan. Volt már hogy találkoztam pár idegennel, társaságból bejelölt egy hölgy, aztán pár nap múlva rám is írt, utána meg randi is volt. Mondjuk mi beszélgettünk azon az eseményen valamennyit, de gondolom ti is. Ha mégsem, akkor se ciki mondjuk. :D
2021. jan. 28. 11:25
 5/13 anonim ***** válasza:
Na, nekem ilyen gondom nincs. Én optikailag eléggé hányinger keltő hatású vagyok. Nemhogy rám nem írnak emberek, de össze se néznek velem.
2021. jan. 28. 11:30
 6/13 A kérdező kommentje:

Milyen szövegnek örülnétek ti pasik?

Kérdésem nincs felé és csak 1-2 szót beszéltünk mert mindketten dolgoztunk.

2021. jan. 28. 11:34
 7/13 anonim ***** válasza:
Meglepődnék, hogy honnan tudja a nevem, ha nem beszéltünk. :) Egyébként ha normális szöveggel közeledne, és bejönne az illető, akkor nyilván örülnék.
2021. jan. 28. 11:35
 8/13 anonim ***** válasza:
48%

Férfiak vagyunk, egyszerűbbek, nem problémázunk ilyen apró dolgokon.

Ha tetszenél akkor semmi gond

2021. jan. 28. 11:39
 9/13 A kérdező kommentje:
És nem lenne tolakodó hogy kiderítettem a férfi nevét? Olyan nyomozósdi féle?
2021. jan. 28. 11:42
 10/13 anonim ***** válasza:

Jézusom.:) Könyörgöm, fent van egy közösségi oldalon, ahol ÖNSZÁNTÁBÓL készített egy profilt, ÖNSZÁNTÁBÓL tette mindazt publikussá, ami ott van. Azért van ott, hogy megtalálják mások, illetve ő is megtalálhasson másokat és tudjon kapcsolatot tartani velük.

Írj rá nyugodtan, nem leszel feljelentve a rendőrségen, és felmondani sem fog emiatt a munkahelyén és nem költözik el az ország másik végébe.:)

2021. jan. 28. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!