Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfinak bókolni hatásos? Hogyan kell?
Figyelt kérdés
Változtathat azon, ahogy a férfi a nőre gondol?2021. jan. 27. 12:24
1/6 anonim válasza:
Azon nem, viszont ez egy jó jel hogy szabad a pálya.
2/6 A kérdező kommentje:
Az nem elég.
2021. jan. 27. 12:30
3/6 anonim válasza:
Anno egy pszichologus novel randizgattam, na o aztan tudott bokolni, imadtam. Vegul nem lett belole semmi, mert tok masok voltak az erdeklodesi koreink, o eleg durvan human beallitottsagu volt, en meg teljesen nem, de ez nem von le semmit abbol, amit es ahogyan tett. Mindig jo szivvel gondolok utana. Ja es Tinderen ismertem meg, a legendakkal ellentetben ott is vannak mutatos es okos nok.
4/6 anonim válasza:
Ha neked bókol valaki, akitől nem akarsz semmit, akkor utána már akarnál? Vagy inkább kellemetlen lenne, hogy közeledik? Ugyanaz van fordítva is.
Nincs csodaszer, sem csodamódszer hogy valakinek tetsszél, hiába nem elég.
5/6 anonim válasza:
Nem, ha nem jön be neki a nő, még kellemetlenebb lesz. Nyilván fordított esetben bejön neki.
6/6 anonim válasza:
Mondd, hogy nem te vagy az már megint!
Egyébként dicsérd meg burkoltan, hogy erős/izmos, hogy igazi férfi. Ettől jól érzik magukat, megemeled az egojukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!