Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Baj, ha nehezen szeretek meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha nehezen szeretek meg valakit?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok, eddig egyszer voltam szerelmes, és 2X úgy éreztem, hogy tudnék, de sajnos idő előtt vége lett a dolognak. Most szintén találkozgatok valakivel, és úgy érzem lehet ebből valami. A környezetemben viszont a többség azon a véleményen van, hogy már rég ki kellett volna alakulnia a dolognak és ne álltassam magam, ebből nem lesz semmmi. Nekem ez fura hozzáállás, hiszen hogy szerethetnék bele valakibe, akit nem ismerek még annyira? Nyilván kedvelem és a vonzalom is megvan, de szerintem ez még messze nem szerelem. Rosszul gondolom, és baj van velem? Ti hogy álltok ezzel a dologgal?

2021. jan. 25. 15:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi ideje találkozgattok, ismerkedtek egyáltalán? Hány éves vagy? :)
2021. jan. 25. 15:40
 2/7 anonim válasza:
100%

Én irigyellek téged, mármint szerintem nagyon jó, ha nem szeretsz vakon bele senkibe. Én sajnos sokszor "oda voltam" egyszer ezért, másszor azért... azt gondoltam hogy szerelmes vagyok, aztán vagy én áltattam magam hiába, vagy csalódást okoztam a fiúknak, akik szintén elhitték (ahogy én is) hogy szerelmes vagyok...

Már menyasszony vagyok, de egy olyan férfié, akinek előttem kb 5 lány "tetszett jobban" elmondása szerint, és én hiszek neki. Te is ilyen szerencsés vagy talán, aki abba leszel szerelmes, akivel ki is fogtok tartani egymás mellett. Legalábbis remélem, és ezt kívánom neked.

Ne aggodalmaskodj ezen, nincs veled semmi baj!

:) Üdv!

2021. jan. 25. 15:47
 3/7 A kérdező kommentje:

20 éves vagyok, és eddig csak 5X találkoztunk, ezért nem is értem mit várnak tőlünk :/

2021. jan. 25. 16:06
 4/7 A kérdező kommentje:
Bár ismerjük egymást régóta, de semmi nem volt előtte, nem nagyon beszélgettünk meg találkoztunk
2021. jan. 25. 16:07
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem gondolod rosszul, nem értem hogy miért siettetnek. Meg kell ismerni egymást rendesen.
2021. jan. 25. 16:09
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ismerjetek meg, de ha a pasi nem akar nagyon beszélgetni, akkor ne eroltesd...
2021. jan. 25. 16:46
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Jól teszed, ha higgadt fejjel kezeled a helyzetet. Mások sürgetését ne vedd figyelembe. Ez a Te életed, nem az övék!

Ffi.

2021. jan. 25. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!