Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nincsenek rózsazín felhők de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincsenek rózsazín felhők de minden más klappol?Mibe menjek bele hosszú kapcsolatból kilépve 2 gyerekkel 30 évesen? Kell a nagy szerelem avagy nagyobb kincs olyat találni aki illik hozzám mint kirakóba a hiányzó darab?

Figyelt kérdés
Kedves válaszolók! Sokan vagyunk abban a cipőben hogy gyerkőcökkel egyedül maradtunk és ilyenkor a társkeresősdi komoly kihívás. Én most voksoltam valaki mellett kívancsi vagyok ti mit gondoltok erről. Lassan 2 éve vagyok egyedül. Ezalatt nyitott voltam az ismerkedésre de rájöttem hogy ez kemény dió, sok mindennek kell klappolnia. En nem vagyok egy kalandor. Olyat keresek aki mellett eltudom képzelni hogy leeljem az életem, elfogadja a gyerekeim segít előre az életben. Találtam. Mindenben partner. Neki is van 1 gyermeke, elvált akarcsak én. Tetszik nekem külsőre belsőre. Nem nyom el hanem támogat minden ötletemben. Megfogja a szerszámot, megcsinál nekem bármit. A kedvembe jár, kedves, figyelmes a gyerekeimmel de nem rámenős. Dolgos, jó példakép. Olyan ember aki megmozgat, aki beleillik a terveimbe. Egy dolog hibádzik. Nem szerelmes. Megkerdeztem mit érez irántam több hónapnyi együttlét után. Azt a választ kaptam hogy szeret, tisztel, negbecsül, van velem jövőképe, nem vágyik mellettem másra, vonzódik hozzám, eltudja képzelni velem hosszútávon az életét idővel akár az összeköltözést is, de ő nem szerelmes típus. Egyertelmű hogy vannak felém erzései élvezi az együtt töltő tt idő minden percét de nincs elvakulva. Es szeretné hogy a párja legyek. Nézzünk engem. Nyilván jobban örültem volna egy szerelmi vallomásnak mert én azért valamivel romantikusabb típus vagyok. Viszont kaptam olyat mástól és bár jól esett, különösen nem mozgatott meg. Ez a pasi mozgat meg engem. Én sem vagyok hulla szerelmes, ez reszemről egy lassan kialakuló mélyülő erzelem felé, rajongó típus vagyok és ő olyan akiert lehet,egy vele elképzelt jövő csábító számomra. Idővel pedig ha összekovácsolódunk kialakulhat még az a szerelem.. Ha megsem és úgy erzem hiányzik akkor m~g mindig kiszállhatok. Szerintetek?

#felhő #Szerelem nélkül kapcsolat #Társkeresés gyerekekkel #Később kialakuló szerelem #Szerelemtípusok
2021. jan. 25. 08:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

10-es a számból vette ki a szót. Mi elváltunk. A férjem elmondása szerint nagyszerű volt velem a szex, szeretett engem és a gyerekeket, de képtelen elviselni, hogy nem lehet több nő az életében. Amikor meguntam a vergődeset elváltunk. Most kezd rájönni szerintem, hogy nemigen fog találni olyan nőt,

-aki 35-40 év körüli,

- nincs gyereke, és nem is akar,

- továbbá elviseli, hogy a gyerekek egy héten 4x nála vannak pár órára, és gyakran ott is alszanak,

-valamint a gyerekek miatt napi kapcsolatban van velem, és nem is gyűlöljük egymást.

És ezeken kívül még tetszetős is legyen, meg legyen kémia, meg legyen ilyen, meg olyan. Néha utal rá, hogy hülyeséget csinált, hogy nem tudta értékelni amilyen van, mert úgyis jön majd olyan, aki tökéletes. Látszik rajta a megbánás.

Ezt csak azért írtam le, hogy ne csinálj hülyeséget, ha valami orbitális véletlen és szerencse folytán jön más, aki hasonlóan elfogadó és jó hozzád, azzal is lesz valami baj. Soha nem fogsz tökéleteset találni.

2021. jan. 25. 15:43
 12/16 A kérdező kommentje:
Nagyon örülök a válaszaitoknak, kíváncsi voltam ki hogy gondolkodik. Sajnos a környezetemben inkább azt hallom hogy szerelem nélkül nincs kapcsolat és viszon mostanság máshogy gondolom. A gyerekeim apjával 11 évet voltam együtt. Ebből 1 évig elvakultan szerettem majd 10 évig ittam ennek a levét mert mikor elmúlt a mámor olyan embert kaptam aki elől fejvesztve menekültem volna ha tudom hogy ilyen a természete és olyan korlátok közé zárt életem lesz mellette mint ami volt. A sors úgy forgatta a lapokat hogy kiszabadultam ebből a kapcsolatból. Es most nagyon meggondolom kit engedek magamhoz. Gyakorlatiasabb lettem és nem tudom ez baj-e.
2021. jan. 25. 21:47
 13/16 anonim ***** válasza:
81%

Ha a helyedben lennék örülnék ha egy ilyen kapcsolatot össze tudnék hozni. Szerintem légy érte hálás.

30 évesen 2 gyerekkel nem éppen a társkeresők kedvence vagy. Így a helyedben nem ugrálnék annyira.

2021. jan. 27. 12:47
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nagy volt a szerelem úgy költöztünk össze a párommal. En is 2 gyereket hoztam a kapcsolatba. De amint össze bútoroztunk fokozatosan hullott le az álarc róla. Ha tudtam volna az elején ilyen ember szóba se állok vele! Már ott tartunk a szerelem elmúlt a nyomor megmaradt. ..Nalatok igaz h nem fog elmúlni a szerelem mert nincs ...de lehet h az nélkül is egy jóval élhetőbb eletet fogsz vele élni!!Nem garancia a jó kapcsolatra látod az se h volt szerelem pedig. Nehez normális pasit tálalni főleg én meg 40 vagyok már.
2021. jan. 27. 12:59
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Amilyen neked és a gyerekeknek is megfelel.

Jobbra ne nagyon számíts, örülj, hogy vannak, akik elfogadnak gyerekestől - nem szép, tudom, de ez a valóság.

2021. jan. 27. 18:01
 16/16 anonim ***** válasza:
90%

Az, hogy nincs szerelem, még nem garancia a jó kapcsolatra.

Amúgy nem igaz, hogy 30 felett meg gyerekkel már nem létezik a szerelem. Ó, dehogynem, a kapuzárásos nők és férfiak sokat tudnának mesélni. Más kérdés, hogy az anyagi érdekek és a gyerekek miatt sokan nem élik meg, de az az őrületes szerelem, ami 20 felé ránk talált vagy amit akkoriban elvesztettünk, 40 fölött még egyszer jönni fog. Ha soha nem volt szerelem köztetek, akkor pláne.

2021. jan. 27. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!