Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincsenek rózsazín felhők de minden más klappol?Mibe menjek bele hosszú kapcsolatból kilépve 2 gyerekkel 30 évesen? Kell a nagy szerelem avagy nagyobb kincs olyat találni aki illik hozzám mint kirakóba a hiányzó darab?
10-es a számból vette ki a szót. Mi elváltunk. A férjem elmondása szerint nagyszerű volt velem a szex, szeretett engem és a gyerekeket, de képtelen elviselni, hogy nem lehet több nő az életében. Amikor meguntam a vergődeset elváltunk. Most kezd rájönni szerintem, hogy nemigen fog találni olyan nőt,
-aki 35-40 év körüli,
- nincs gyereke, és nem is akar,
- továbbá elviseli, hogy a gyerekek egy héten 4x nála vannak pár órára, és gyakran ott is alszanak,
-valamint a gyerekek miatt napi kapcsolatban van velem, és nem is gyűlöljük egymást.
És ezeken kívül még tetszetős is legyen, meg legyen kémia, meg legyen ilyen, meg olyan. Néha utal rá, hogy hülyeséget csinált, hogy nem tudta értékelni amilyen van, mert úgyis jön majd olyan, aki tökéletes. Látszik rajta a megbánás.
Ezt csak azért írtam le, hogy ne csinálj hülyeséget, ha valami orbitális véletlen és szerencse folytán jön más, aki hasonlóan elfogadó és jó hozzád, azzal is lesz valami baj. Soha nem fogsz tökéleteset találni.
Ha a helyedben lennék örülnék ha egy ilyen kapcsolatot össze tudnék hozni. Szerintem légy érte hálás.
30 évesen 2 gyerekkel nem éppen a társkeresők kedvence vagy. Így a helyedben nem ugrálnék annyira.
Amilyen neked és a gyerekeknek is megfelel.
Jobbra ne nagyon számíts, örülj, hogy vannak, akik elfogadnak gyerekestől - nem szép, tudom, de ez a valóság.
Az, hogy nincs szerelem, még nem garancia a jó kapcsolatra.
Amúgy nem igaz, hogy 30 felett meg gyerekkel már nem létezik a szerelem. Ó, dehogynem, a kapuzárásos nők és férfiak sokat tudnának mesélni. Más kérdés, hogy az anyagi érdekek és a gyerekek miatt sokan nem élik meg, de az az őrületes szerelem, ami 20 felé ránk talált vagy amit akkoriban elvesztettünk, 40 fölött még egyszer jönni fog. Ha soha nem volt szerelem köztetek, akkor pláne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!