Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Szerelmes vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Szerelmes vagyok én is, de nem merem kimutatni.

Figyelt kérdés
Van egy férfi kollégám, mindketten ugyanabban a középiskolában tanítunk. 3 éve végeztem az egyetemen, akkor kezdtem el ott dolgozni és egyből jóban lettünk. Valahogy az elejétől kezdve megvolt köztünk a bizalom, de ő nős volt, úgyhogy nem tekintettem rá férfiként, pedig nagyon helyes egyébként. Körülbelül 2 eve megromlott a feleségével a kapcsolata, különélnek és aprilisban beadja a férfi a válást, igy egyeztek meg. Az elmúlt 2 hónapban kétszer is szerelemet vallott nekem, de én viszakoztam, mert hivatalosan még házas. Azóta viszont igazi, hatalmas szenvedelyt érzek, de nem merek neki engedni. Izzik a levegő. Szeretnék várni, amíg elválik, viszont félek, hogy ha elutasító leszek vele, akkor elveszitem, pedig tiszta szívemből akarnám ezt az egészet. 26/N
2021. jan. 23. 19:34
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ezt így elmondod / leírod neki, hmm?
2021. jan. 23. 19:44
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Megmondod neki egyenesen hogy szeretned ha tobb lenne de amig hazas addig nem fer ossze a lelkiisnereteddel. Ha igazan szeretne veled lenni akkor aprilisig lazan kibirja, ha ezt a ket es fel honapot nem birja ki no nelkul akkor max dugasra kellettel volna neki
2021. jan. 23. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!