Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, hogy azonnal oda mentem hozzá bemutatkozni?
Figyelt kérdés
Munkahelyre jött egy új lány, amikor megláttam azonnal megtetszett, abban a pillanatban odamentem hozzá és nagyon kedvesen, mosolyogva bemutatkoztam neki és nyújtottam a kezem neki. Szegényen láttam, hogy kora reggel van és még komás volt, én meg lerohantam... Bemutatkozott ő is mosolyogva de láttam rajta, hogy igy hajnalok hajnalán, kómásan nem éppen díjjazta ezt a fajta lerohanásom. Nem tudom nem e rontottam el ezzel az egészet... Azóta ha látom szerényebben de mosolyogva köszönök rá, vissza köszön de olyan fura.. Bár annyira nem ismerem mert egyenlőre még váltott műszakos, de majd az én műszakokba kerül.. Szerintetek elrontottam?2021. jan. 23. 15:16
1/6 anonim válasza:
Abszolút nem. Ennyivel nem tudod "elrontani". Ne parázz, majd kialakul. Maradj vele kedves és segítőkész, és meglátod mi lesz.
2/6 anonim válasza:
Nőként írom, hogy a lehető legjobb húzás volt ez részedről, ügyes:)
3/6 anonim válasza:
Ez ilyen szerelem elso latasra vagy mi?!
Lehet az volt a fura, hogy jarvany alatt kezet fogsz.
Mas: nem is ismered, igy nem lehet tudni. Elobb deritsd ki, hogy van e parja es aztan probalkozz.
4/6 A kérdező kommentje:
Olyasmi. Nem volt velem még ilyen. :D Egyik kolléga aki látta azt mondta nekem, hogy olyannyira voltam nagyon kedves mint aki a kisbabáját babusgassa...
2021. jan. 23. 17:23
5/6 anonim válasza:
Szintén nőként, ez szánalmas. Meglátsz egy pinát és már szaladsz is.
6/6 anonim válasza:
Én ilyenkor nem veszek róluk tudomást. Ez egy hét múlva annyira idedegesíti őket, hogy aztán hálásak minden kedvesebb szóért. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!